Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vieläkö uskot Fazerin perinteisiin?

Vierailija
02.06.2022 |

Nyt kun Karkkilan purkka on lakkautettu ja lyhyen hetken ajan lainattu Lappeenrantaan ja Kaarinan Yosa siirretty Korian Kaslinkin tehtaalle...jossa muutes maitotuotanto on lopetettu turhana....niin nyt purkat, karkit ja suklaat siirretään sitten tosta vaa Lahteen ilman, että osaajia seuraa muutosten mukana. Kuka helvetti pysyy mukana tässä Fazerin suosiman sekopäisen Mika Salomaan oman uransa nosturissa? Fazerin johdon olisi jo syytä herätä ja heivata tämä Salomaa pihalle. Jos siis olette kiinnostuneita Fazerin säilymisestä makeiskartalla, Nyt etenkin kun Venäjän leipomotuotto on ryssitty, niin makeiset on Fazerin kulmakivi. Tämäkin pitää vielä Lahtimielessä ryssiä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse töissä Vantaalla ja tosi asia on, että jotain pitää tehdä tehtaalle ja koneille ja tästä ongelmasta on puhuttu ainakin 20 vuotta ilman johdon tekoja. Kaikki on ikään kuin ihan loppu. Tehdas, koneet ja jatkuvasti vaihtuvat ihmiset. Mutta täysin uusi tehdas uusilla koneilla ja uusilla logiikoilla uudella paikkakunnalla...vaatii etenkin niitä vanhoja konkareita. Esim. se suklaan tekeminen niillä valmistus- ja valuosastoille ei ole vaan ihan pala kakkua. Se on usein jopa sotaa. Jos tämä siirto Lahteen karsii liikaa näitä pitkäaikaisia konkareita, niin se on aika liki näkemiin Fazerin makeisille. 

Vierailija
2/2 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tämä siirto edes vähänkin epäonnistuu, niin Vitzthum, Salomaa ja Hellström lähtee. Se olisi jopa voitto duunareille. Tuu Pyhä Tyhjä Kolminaisuus kun lähtee, niin voitaisiin taas palata Fazerin aitoon laatuun pelkän urapuhumisen sijasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän viisi