Miten voi tehdä mokkapaloista uudenlaisen, herkullisemman version?
Tein dumle-mokkapaloja ja vaikka ne onnistuivat, ne ovat ehkä hitusen liian makeaa ja dumleista sulatettu toffeekuorrute liian sitkeää makuuni.
Miten muuten voisi versioida mokkapaloja? Tulisiko siitä hyvää jos laittaisi vain sulatettua suklaata sacherkakun tyyliin? Onnistuisikohan sellainen että laittaisi jotain hilloa kerroksen suklaasulan alle?
Kommentit (16)
Tee joku tahmea kaakaoinen kakkupohja. Kuorrutetta ei kannata muuttaa, se kun on se juttu.
Tuo sacherkakkuidea kuulostaa hyvältä.
Mokkapalataikina muffinssivuokiin ja vadelma tai kirsikkahilloa sisään injektiolla kypsiin kakkuihin.
Ehkä maustamiseen voisi käyttää jotain likööriä, esim. Amarettoa?
Tosin eihän nämä enää olisi mokkapaloja.
Sattumia joukkoon. Vaikkapa pekaanipähkinää tai cashewia.
Yrttimiehen suosittelemaa tuotetta joukkoon.
Korvaa kuorrutteen kahvi chai-teellä
Miten sen pohjan saa onistumaan? Aina tulee 1/4 kuohkean paksu ja loput ohutta.
kannabisvoita pohjaan ja kuorrutteeseen. Samahko maku mutta erilainen olo.
Tällaistako tarkoitit?
https://www.soppa365.fi/reseptit/juhli-ja-nauti-makea-leivonta/mokkapal…
On muuten hyvää!
Googleta: Suklaapiirakka (Mirja M.) Hellapoliisi
vähän erilainen ohje, mutta tosi hyvä