Minulla on parsaa. Laitanko siis vain öljyä pannulle ja paistan niitä vähän käännellen muutaman minuutin?
Kommentit (25)
Keitä ensin tasan 180 sekuntia. Sitten melko kuumalle paistinpannulle jossa oliiviöljyä ja valkosipulia. Siinä minuutti molemmin puolin, päälle suola ja mustapippuri. Ääntä kohti.
Uuni 225, 8-10 min. Hieman oliiviöljyä, voita, pippuria ja suolaa mukaan uuniin. Halutessasi myös parmesania. Uunin jälkeen sitruunamehua päälle ja heti tarjolle.
Itse olen kypsentänyt keittämällä. Kattilaan vettä ja suolaa ja keittoaika noin muutama minuutti. Ei ihan pehmeäksi.
Vaikka niin. Jos sulla on pekonia, kääri parsat siihen, sipaise öljyä päihin ja lykkää uuniin ja paista niin että pekoni rapeutuu. Todella hyvää.
Kypsensin uunissa. Vähän suolaa ja öljyä ja 200 astetta n. 15 min. Tuli muutes hyvän makuisia.
Napsauta kuivat alaosat pois. Kuori ohuelti jäljelle jäävä alaosa.
Voit paistaa pari minuuttia per puoli, voi-oliiviöljuseos on paras. Uunissa paahtaminen myös hyvä ohje ja miksei keittäminenkin.
Voita, sitruunaa ja suolaa päälle.
Sitten tulee erikoisen hajuista parsapissaa. Vain 40 prosenttia ihmisistä haistaa sen. Meillä minä haistan, mies ei.
Uunissa tulee hyvä, mutta kannattaa laittaa astiaan tai syvään peltiin. Itse laitoin hölmöyksissäni matalaan peltiin ja voita tippui uuniin pois ottamisen yhteydessä...
Kuori ne ensin! Sitten voit höyryttää, keittää, paistaa tai grillaa tai ihan mitä tahansa.
Otat ala osan mokkulan pois ja hiukan vetelet ohuesti kuoria pinnalta sitten kattilaan mikä on täynnä vettä.Keität kunnes pehmeitä jotkut tykkää tosi pehmeistä lötköistä ja sitten valuutat vettä pois ja lautaselle mihin laitat päälle voita mikä sulaa siihen.Tai valmis pussikastike bernaisekastike päälle.Voi kyllä riittää.Tämä kukan alku käy ruokana kuten peruna mutta peruna on parempaa.Nythän alkaa saada uusia perunoita ja nekin maistuu voin kanssa.Mieti mitä kasveja voi nyt keväällä kylvää kukkapurkkiin tai maahan.
Vierailija kirjoitti:
Vaikka niin. Jos sulla on pekonia, kääri parsat siihen, sipaise öljyä päihin ja lykkää uuniin ja paista niin että pekoni rapeutuu. Todella hyvää.
Sit maistuu pekoniile ei parsalle
Osta riittävän ohuita, niin ei tarvitse kuoria. Ainoastaan noin kolmasosa tyvestä pois. Oletan että kysymys koski vihreää parsaa.
Samalla rahalla saa vaikka palan lohta kaupassa ja sen laittaa uunissa tai kalakeitto aineet.Lohipala laitetaan alaspäin uunissa nahka ylös,sitten kun valmis nahka irtoaa helposti siitä.
Vierailija kirjoitti:
Napsauta kuivat alaosat pois. Kuori ohuelti jäljelle jäävä alaosa.
Voit paistaa pari minuuttia per puoli, voi-oliiviöljuseos on paras. Uunissa paahtaminen myös hyvä ohje ja miksei keittäminenkin.
Voita, sitruunaa ja suolaa päälle.
Paistetaanko voimakkaalla lämmöllä vai keskilämmöllä? ap
Vierailija kirjoitti:
Sitten tulee erikoisen hajuista parsapissaa. Vain 40 prosenttia ihmisistä haistaa sen. Meillä minä haistan, mies ei.
Ei taida olla haistamisesta kyse vaan siitä, että joillekin tulee se parsapissa ja joillekin ei. Vai oletko haistellut toistenkin pissoja?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikka niin. Jos sulla on pekonia, kääri parsat siihen, sipaise öljyä päihin ja lykkää uuniin ja paista niin että pekoni rapeutuu. Todella hyvää.
Sit maistuu pekoniile ei parsalle
Ei vaan maistuu molemmat, ja ne käy todella hyvin yhteen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitten tulee erikoisen hajuista parsapissaa. Vain 40 prosenttia ihmisistä haistaa sen. Meillä minä haistan, mies ei.
Ei taida olla haistamisesta kyse vaan siitä, että joillekin tulee se parsapissa ja joillekin ei. Vai oletko haistellut toistenkin pissoja?
Luepa tuosta. Kyse on haistamisen eroista.
https://www.terve.fi/artikkelit/tuliko-parsapissa-vain-osa-ihmisista-ha…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitten tulee erikoisen hajuista parsapissaa. Vain 40 prosenttia ihmisistä haistaa sen. Meillä minä haistan, mies ei.
Ei taida olla haistamisesta kyse vaan siitä, että joillekin tulee se parsapissa ja joillekin ei. Vai oletko haistellut toistenkin pissoja?
Luepa tuosta. Kyse on haistamisen eroista.
https://www.terve.fi/artikkelit/tuliko-parsapissa-vain-osa-ihmisista-ha…
Okei, kiitos oikaisusta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Napsauta kuivat alaosat pois. Kuori ohuelti jäljelle jäävä alaosa.
Voit paistaa pari minuuttia per puoli, voi-oliiviöljuseos on paras. Uunissa paahtaminen myös hyvä ohje ja miksei keittäminenkin.
Voita, sitruunaa ja suolaa päälle.
Paistetaanko voimakkaalla lämmöllä vai keskilämmöllä? ap
Itse paistaisin vähän vaille täydellä teholla. Makuasioita.
Siis oliiviöljy vai oivariini mieluummin? ap