Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syöttekö herkusienet sellaisenaa vain ruskistatteko ne pannulla ruskeiksi?

Vierailija
06.05.2022 |

Miten on?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistan pannulla tai grillaan. En syö koskaan herkkusieniä raakana/kylmänä.

Vierailija
2/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan melko rapsakoiksi. Kaikki sienet.

Vierailija
4/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaisenaan pilkottuna esim salaatin seassa sekä myös paistettuna, grillattuna ja marinoituna. Syön paljon herkkusieniä ja portobelloja.

Vierailija
5/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai kukaan syö herkkusieniä raakana?

Vai tarkoitatko jotain purkkiherkkusieniä, joita ei voi kyllä ihmisruoaksi enää kutsua...

Vierailija
6/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä herkkusieniä voi syödä ns. raakana. Hyviä ovat. Syksyllä myös herkkutatit maistuu hyvälle kypsentämättä suoraan metsästä syötynä. Toki pitää olla varma lajinmäärityksessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä herkkusieniä voi syödä ns. raakana. Hyviä ovat. Syksyllä myös herkkutatit maistuu hyvälle kypsentämättä suoraan metsästä syötynä. Toki pitää olla varma lajinmäärityksessä.

Oi ihanaa ja pillistöön menneistä toukista saa proteiinia 💀

Vierailija
8/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sellaisenaan pilkottuna esim salaatin seassa sekä myös paistettuna, grillattuna ja marinoituna. Syön paljon herkkusieniä ja portobelloja.

"Portobello on isoksi kasvanut herkkusieni, lakki on halkaisijaltaan 10 -12 cm. Pitemmän kasvuaikansa takia se on maultaankin voimakkaampi ja aromikkaampi kuin tavallinen herkkusieni. Portobellon liha on kiinteää ja kuivaa. Portobelloa laitettaessa siitä ei irtoa ollenkaan niin paljon nestettä kuin tavallisia herkkusieniä laitettaessa. " Portobello on ihanaa kun sen paistaa sipulin ja paprikan kanssa "muhjuksi". Sitä voi sitte laittaa leivän väliin tai hampurilaisen väliin. Namnam

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä herkkusieniä voi syödä ns. raakana. Hyviä ovat. Syksyllä myös herkkutatit maistuu hyvälle kypsentämättä suoraan metsästä syötynä. Toki pitää olla varma lajinmäärityksessä.

Oi ihanaa ja pillistöön menneistä toukista saa proteiinia 💀

Sienestä itsestään saa kylläkin enemmän proteiinia kuin toukista.

Vierailija
10/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useimmiten ne meillä menee pizzan täytteeksi tai munakkaaseen. Joskus johonkin wokkiin. Mutta siis paistetaan/kypsennetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
06.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan, mutta en ruskista. Miksi noin kummalliset vaihtoehdot?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan kolme