Jos simarusinan kuivattaa takaisin rusinaksi, voiko sen käyttää uudestaan seuraavana vuonna
Kommentit (25)
Enemmän säästää jos jättää simat ja rusinat ostamatta.
😂 Sinähän aika penninvenyttäjä olet. Taitaa sun rusinas olla aika kelvoton ens vuonna, homeessa, tai ainakin täynnä bakteerikasvustoa. En suosittele.
Juo kahvia, viinaa ja kokista niin ei oo tätäkään ongelmaan.
Voit hyödyntää ne uudelleen laittamalla maksalaatikkoon.
Vierailija kirjoitti:
Pösilö.
Miten niin, täähän on ekologista ja ympäristö kiittää.
Vierailija kirjoitti:
Pösilö.
Huohh tätä huumorintajuttomuutta.
Loistava aloitus ja ilmastoteko!👍😂
Tuoreiden rusinoiden kuivaamisen elinkaari vaatii paljon enemmän energiaa - vetinen iso viinirypäle, kuljetukset ym.
Simarusinoita voi jokainen kuivata vaikka makaroonilaatikon jälkilämmöllä uunissa!
Jos tusinan laittaa viinipulloon niin se muuttuu takaisiin viinirypäleeksi, šitten sen voi kuivattaa takaisin rusinaksi ja käyttää uudelleen simassa.
Simassa käytetyt rusinat kannattaa leipoa rusinapulliksi
Meillä on nyt viidettä vuotta käytössä sama simarusina. Vapun jälkeen saunaan kuivumaan ja hyvin voi käyttää taas ensi vuonna.
Simassa juuri parasta on ne pöhöttyneet rusinat, en ole koskaan heittänyt yhtäkään hukkaan vaan kaikki syön.
Vaikka provohan tämä avaus oli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pösilö.
Huohh tätä huumorintajuttomuutta.
Loistava aloitus ja ilmastoteko!👍😂
Tuoreiden rusinoiden kuivaamisen elinkaari vaatii paljon enemmän energiaa - vetinen iso viinirypäle, kuljetukset ym.
Simarusinoita voi jokainen kuivata vaikka makaroonilaatikon jälkilämmöllä uunissa!
Ne siman rusinat on tarkoitettu syötäväksi, ei jää mitään kuivattavaa.
Mikset pakastaisi? Olen pakastanut ja hyvin toimii , olen pakastanut myös osan simoista ensi vuodeksi. Onpahan sekin homma tehty!
Voi tarjota vielä siinä välissä häävieraille boolissa kesällä. Pyydät vaan keräämään laseista talteen.
Vierailija kirjoitti:
Simassa juuri parasta on ne pöhöttyneet rusinat, en ole koskaan heittänyt yhtäkään hukkaan vaan kaikki syön.
Vaikka provohan tämä avaus oli.
No ei tässä mitään pois olla heittämässäkään, vaan käyttämään samat rusinat seuraavana vuonna. Säästyy rahaa ja luontoa!
Meillä kiertää suvussa perintörusinat, joiden alkuperä on jäljitetty 1600-luvulle. Että ihan mahdollista kyllä. Pikkusen hometta kertynyt mutta huuhtastaan enimmät pois ennen käyttöä.
Viisi rusinaa votkapulloon, on meidän pikasima. Rusinat marinoituvat maukkaiksi.
osa ei ymmärrä huumoria.
tosikkoja ovat.
joo meillä viime vuoden rusina nyt tänä vuonna uudestaan käytössä. ja sima maistuu todella hyvältä.
laitetaan taas sama rusina multaan. porkkanoiden. perunoiden. omenakiisselin ja vattupiirakkaan kanssa.
ensi vuonna taasen sama rusina käytössä. ja kaikki kiittää hyvästä simasta.
Aika ihmeellistä on jos joku tämän ottaisi minään muuna kuin vitsinä
Kai sillä sienikuivurilla kuivaa...