Onnistuuko muffinit ilman hienoa sokeria jos laittaa vaniljasokeria?
Kommentit (3)
Et kysynytkään, että miten on. Onpahan tämäkin vaihtelua.
Ei, vaniljasokerilla ei voi korvata tavallista sokeria. Liiallinen vanilja alkaa maistua pistävältä, se on aika ällö sitten tosi tosi suurena pitoisuutena.
Etsisin korvaavaa makeuttamista esimerkiksi kotona olevista muista makeutusaineista, löytyisikö vaikkapa tomusokeria, ruokosokeria, steviaa, hunajaa, siirappia...?
Vierailija kirjoitti:
Et kysynytkään, että miten on. Onpahan tämäkin vaihtelua.
Ei, vaniljasokerilla ei voi korvata tavallista sokeria. Liiallinen vanilja alkaa maistua pistävältä, se on aika ällö sitten tosi tosi suurena pitoisuutena.
Etsisin korvaavaa makeuttamista esimerkiksi kotona olevista muista makeutusaineista, löytyisikö vaikkapa tomusokeria, ruokosokeria, steviaa, hunajaa, siirappia...?
hunajaa!
Ei - onko siirappia? Sillä voit korvata sokern.