Ongin mökkilaiturilta, onneen tarttui rapu ja heti toinenkin
Sain 15 minuutissa neljä rapua. Isoja vötkylöitä. Nämä laitan iltapalalle paahtoleivän ja puolukkavoin kanssa mutta ravuthan melko arvokkaita ja ajattelin kaupasta kysyä että ottavatko myyntiin jos saan enemmän pyydystettyä.
Se on huima ja alkukantainen peto tuo rapu, valtavat saksenvoimat ja ihana maku!
Kommentit (14)
No niin, se on 10,00€ kpl.
EE h- Uono!
Hyvä ruoka parempi mieli😄😁🦀🦐🎣" näyskistä"
Noin Forrest kumpf rikastuu, rapubisneksellä. Rikastuttuaan sai naisen joka oli häntä köyhänä aikanaan vältellyt mutta naisen sai jonkin sairauden eikä ehtinyt nauttia rapurahoista.
Onnea AP, voi olla melkoinen lottovoitto jos saa hyvän oman rapuapajan, käytännössä työnsä voi lopettaa. Neljä rapua värissä tarkoittaisi 16 rapua tunnissa ja ravistaa maksettiin viime kesänä pyytäjälle jo 2.90 euroa. Yli viidenkympin tuntipalkka!
Kannattaako enää toimistossa istua tai onko varaa istua töissä jos omistaa tuollaisen tulonlähteen!
Onneksi sinulla on vielä laituri. Toisin kuin Kallialan Aakella.
Vierailija kirjoitti:
Se on ongeen.
Se on onkeen tarttui!
RAPU ON RAUHOITETTU ELI TEIT SALA PYYNNÖN KORVAUS 200E/KPL JA SALA PYYNNISTÄ 500E SAKKO. SAAT 900E LASKUN HYVÄ KUN NOIN TYHMÄNÄ ITSESI ILMIANNOIT. OSOITTEESI SELVITETÄÄN.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on ongeen.
Se on onkeen tarttui!
Toivottavasti ottaa ongeemsa
Ravut pitää sitten laittaa kylmään veteen kattilassa ja vasta sen jälkeen "tulille"
Milloin ravustusaika on? Me ollaan yleensä syöty niitä vain syksyisin
Ravut kannattaa pakasteessa tainnuttaa mutta ei kuoliaaksi vain jähmeiksi. Onko toinen tapa että laitetaan mikroaaltouunin ja mikro täysille kaksi minuuttia, se väri ei tosin mikrossa muutu niin herkullisen punaisiksi.
Kaffebulla kirjoitti:
Milloin ravustusaika on? Me ollaan yleensä syöty niitä vain syksyisin
Varsinainen pyyntiaika alkaa heinäkuun 21 päivän yönä kutuajan jälkeen.
Jos kuitenkin haluaa rapujen mätimunia eli kaviaaria niin kevät ja alkukesän parasta pyyntiaika. Elokuussa, etenkin mätäkuyn aikana ravuilla liian lämmintä ja niihin tulee tympeä mudan maku.
Parasta rapu on avannosta ongittuna, eiköhän se muillakin ole madepilkin arvostetuin saalis kun alkaa pilkkireijästä rapuja nousemaan!
Ovat hyviä tosin pidän vain katkaravuista kuorittavuuden vuoksi mutta puolukkavoista edes kuulen pitkästä aikaa. Onko AP Kainuusta vai itärajalla, puolukkavoihan melkein karjalaiseen keittiöön kuuluu, voi että pidin siitä lapsena kun mummo vielä itse kirnusikin voin. Puolukkavoita siveltiin kukkojen lämpimille ruiskuorille ja karjalanpiirakoille.