uhhuh, varasin huoneen su-ma välille Tampereelta syksylle S-ryhmän hotelliin
Kirjautuneena käyttäjänäkin hinta 130e! Ei ihme, että vain vanhuksilla on varaa nykyään ostaa ruokaa, polttoainetta ja matkustella omassa kotimaassaan.
Kommentit (32)
Olen naureskellut samaa. Suomessa ei hotellien hinnat putoa sitten millään, vaikka asiakkaita olisi jotain 10% normaalista :D
Koronan alkuaikoina hotellit oli tyhjiä ja hinnat silti ennallaan. "Pakko pitää korkeita hintoja kustannusten kattamiseksi" sanottiin. Niin...
Suomessa tosiaan hinnat kohoaa matalan kysynnän aikana (koska "pakko") ja samoin myös sesonkiaikana, koska suuri kysyntä.
Tampareella on aina hyvä syy korkeille hinnoille: Joko on joku tapahtuma ja siksi hinnat tapissa, tai jos ei ole niin pitää olla hinnat tapissa, että saadaan edes jotain tulosta.
Suomalaisen yrittäjän logiikalla tienaa enemmän jos saa yhden asiakkaan 130e/yö, kuin että pudottaisi hintoja ja saisi 10 asiakasta á 30e/yö.
Suomessa hotellit tuntuvat vaihtavan usein omistajaa eli joko entinen omistaja rikastuu riittävästi tai häviää tarpeeksi.
Suomalaisten hotellien korkeat arkihinnat johtuu yritysasiakkaista. Kukaan ei vaan taida olla kertonut hotelliyrittäjille, että koronan vuoksi näitä yritysasiakkaita ei enää hirveästi ole koska etätapaamiset...
Koko konsepti kannattaisi miettiä uusiksi.
Mäkin tilasin vähän hulppeamman yläkerroksen huoneen hotelli ilveksestä ensi sunnuntaille. Hinta oli 100e.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisen yrittäjän logiikalla tienaa enemmän jos saa yhden asiakkaan 130e/yö, kuin että pudottaisi hintoja ja saisi 10 asiakasta á 30e/yö.
Ei taida kannattaa 30 euroa yö enää. Tulee siivouskustannuksia ja pyykkiä.
Esim omppu ilman respaa, pystyy myymäön huoneita 59 euroa yö ja saa katetta. Normihotellit, joissa palveluita on enemmän tarvitsevat omien kulujensa kattamiseen isomman summan.
130 euroa ei ole edes vielä mun kipurajalla, mutta alle satasen hinta olisi kyllä mieluisampi.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisen yrittäjän logiikalla tienaa enemmän jos saa yhden asiakkaan 130e/yö, kuin että pudottaisi hintoja ja saisi 10 asiakasta á 30e/yö.
Ajatteletko oikeasti, että isot hotelliketjut eivät tee kannattavuuslaskelmia?
Minä yövyn Helsingissä aina laivalla. Hyvät tanssit ja hinta meriaamiaisella 58e.
Vierailija kirjoitti:
Olen naureskellut samaa. Suomessa ei hotellien hinnat putoa sitten millään, vaikka asiakkaita olisi jotain 10% normaalista :D
Koronan alkuaikoina hotellit oli tyhjiä ja hinnat silti ennallaan. "Pakko pitää korkeita hintoja kustannusten kattamiseksi" sanottiin. Niin...
Horeca-alan palkat eivät myöskään putoa sitten ei niin millään, materiaalikustannuksen penteleetkin vaan pysyy ihan samassa ja korot ja ruuan hintahan kehtaavat jopa nousta.. on se kumma kun siltikään saa halvemmalla hotelliyötä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisen yrittäjän logiikalla tienaa enemmän jos saa yhden asiakkaan 130e/yö, kuin että pudottaisi hintoja ja saisi 10 asiakasta á 30e/yö.
Ajatteletko oikeasti, että isot hotelliketjut eivät tee kannattavuuslaskelmia?
Varmasti tekevät, mutta osaavatko myös ajatella uudella tavalla boksin ulkopuolella niitä tehdessään? Olen usein törmännyt siihen ettei osata, vaan pukupellet vetelee samoilla ajatusmalleilla, oli tilanne mikä tahansa.
Vierailija kirjoitti:
Olen naureskellut samaa. Suomessa ei hotellien hinnat putoa sitten millään, vaikka asiakkaita olisi jotain 10% normaalista :D
Koronan alkuaikoina hotellit oli tyhjiä ja hinnat silti ennallaan. "Pakko pitää korkeita hintoja kustannusten kattamiseksi" sanottiin. Niin...
Huomaa miten tyhmyys paistaa kirjoituksestasi.
Mitä arvelet huonesiivouksen, pyhkeiden ja lakanoiden huollon kustantavan tai aamiaisen?
Suomessa on vapaus yrittää, joten perusta halpa, mutta tasokas hotelli, niin on sitten menestys, joka ei voi epäonnistua, eikö vaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen naureskellut samaa. Suomessa ei hotellien hinnat putoa sitten millään, vaikka asiakkaita olisi jotain 10% normaalista :D
Koronan alkuaikoina hotellit oli tyhjiä ja hinnat silti ennallaan. "Pakko pitää korkeita hintoja kustannusten kattamiseksi" sanottiin. Niin...
Huomaa miten tyhmyys paistaa kirjoituksestasi.
Mitä arvelet huonesiivouksen, pyhkeiden ja lakanoiden huollon kustantavan tai aamiaisen?
Suomessa on vapaus yrittää, joten perusta halpa, mutta tasokas hotelli, niin on sitten menestys, joka ei voi epäonnistua, eikö vaan?
Väitän ettei tule isoa eroa. Se siivooja ja kokki ovat joka tapauksessa töissä, oli asukkaita yhdessä huoneessa tai viidessä.
Ei tuo kyllä kalliilta kuulosta. 100 euroa yö on aika normihinta muuallakin Euroopassa tavallisessa hotellissa. Ainahan voi mennä hostelliin tai vaikka telttaan jos se rahasta on kiinni.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisen yrittäjän logiikalla tienaa enemmän jos saa yhden asiakkaan 130e/yö, kuin että pudottaisi hintoja ja saisi 10 asiakasta á 30e/yö.
Ajatteletko oikeasti, että isot hotelliketjut eivät tee kannattavuuslaskelmia?
Tekevät. Huoneen hintoja ei viitsitä tiputtaa vaan laitetaan siivoojat pimeäksi ja/tai osa-aikaiseksi. Keittiöhenkilökunta tekemään osa-aikaista. Sen sijaan että lasketaan huoneen hinta vaikkapa 80e yöltä ja pidetään homma pyörimässä.
Vierailija kirjoitti:
Ei tuo kyllä kalliilta kuulosta. 100 euroa yö on aika normihinta muuallakin Euroopassa tavallisessa hotellissa. Ainahan voi mennä hostelliin tai vaikka telttaan jos se rahasta on kiinni.
No ei ole, kattelin omia reissu varauksia ja alla seurantaa : jokaisessa neljä yötä/kohde ja hinta on siis neljältä yöltä ei hinta/yö
Berliini 248e
Tukholma 270e
Krakova 198e
Eivät hostelleja, Berliini ainoa missä aamiainen ei kuulunut tuohon hintaan
Totta. Kun eläke nettona on 700 e/kk, niin sillä elelee leveämmin kuin työttömänä.