Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valmistan illalliseksi naudanliharullat johon olisi tarkoitus laittaa pitkiä papuja ja pekonia.

Rullilla herkuttelija
01.04.2022 |

Tarvitsen neuvoa ja apua miten saan naudanliharulliin pysymään pekonin ja pitkät pavut. Miten rullat saa pysymään kiinni? Millainen paistolämpö ja paistoaika rullat?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko ne etanat karkas?

Vierailija
2/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt enää viitsi googlettaa puolestasi, etanaohjeen jo sulle etsin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lakkaa jo rullaamasta niitä ruokiasi.

Vierailija
4/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kova rullauspäivä sulla.

Vierailija
5/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lakkaa jo rullaamasta niitä ruokiasi.

Älä ny, antaa toisen rullailla rullaamisen ilosta kun on into päällä. Huomenna se varmaan rullaa mattoja ja kysyy kuinka tomu pysyy niitten sisällä.

Vierailija
6/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rullaati rullaati rullaati rullaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joko ne etanat karkas?

Etanat lähti käpälämäkeen joten tuli uusi ruoka. Etanat eivät tahdo pysyä paikoillaa.

Vierailija
8/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lakkaa jo rullaamasta niitä ruokiasi.

Tykkään rulli ruuvista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joko ne etanat karkas?

Etanat lähti käpälämäkeen joten tuli uusi ruoka. Etanat eivät tahdo pysyä paikoillaa.

Niinhän mä tuolla toisessa ketjussa varoittelin. Etanat pitää tainnuttaa ennen rullausta, eivät koomassa pääse litomaan karkuun.

Vierailija
10/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No vaikka hammastikuilla tai muilla ruuanvalmisukseen tarkoitettuilla pienilä tikuilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennys aika on se, mitä ruuan pitemmin kypsentämistä vaativa osa tarvitsee,

Sun tapauksessa pekoni tarvitsee kaikkein pisimmän kypsennys ajan.

Koska raa`´an porsaan syöminen on vaarallisinta ja voi jopa aiheuttaa ruokamyrkytyksen.

Helpoimmalla pääset, kun etsiskelet netistä noiden rullien kypsennysajat.

Kuulostaa herkulliselta ruualta,  sillä naudan paistipuoli on aina hyvin rasvatonta, joten pekoni antaa noille rullille tosi maukkaan ja mehevän maun.

Vierailija
12/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääri nämä rullat siihen voitaikinaan niin pysyy kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joko ne etanat karkas?

Etanat lähti käpälämäkeen joten tuli uusi ruoka. Etanat eivät tahdo pysyä paikoillaa.

Niinhän mä tuolla toisessa ketjussa varoittelin. Etanat pitää tainnuttaa ennen rullausta, eivät koomassa pääse litomaan karkuun.

Ai, mitä tarkoitit.  Mä en nähnyt ap:n kysymyksessä mitään, joka koskisi etanoita.

Näitkö sinä?

Sen sijaan uunissa valmistetaan usein monenlaisia herkkuruokia, joihin käytettään pekonia, antamaa makua, ja lisäämään rasvaa, muutoin lähes rasvattomaan lihaan.

Naudanliha on tunnetusti erittäin vähärasvaista.

Vierailija
14/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoni pilasi sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiedo ne voitaikinaan.

Eikös se ole päivä teema? Voitaikina. Ja rulla.

Vierailija
16/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alattelin tehdä voitaikinarullia voitaikinakuorutuksella ja voitaikinakastikkeessa.

Voisko joku neuvoa reitin ensiapuun, ja onks ne vielä auki?

Vierailija
17/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pilaat naudanlihan putenlihalla?

Vierailija
18/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kääri nämä rullat siihen voitaikinaan niin pysyy kiinni.

Joo kyllä, hyvä vinkki.

Kypsennyksessä pitää kuitenkin huomioisa se, että sekin ruoka-aine, joka tarvitsee pisimmän ajan kypsyä, on varmasti kypsynyt.

Ja totta on, että voitaikinan sisään upotetut uuniruuat ovat myös herkullisia.

Vaan ne eivät kaikille ole ykkösjuttuja, vaan jotkut haluavat syödä lihan lihana, ilman mitään jauhoista taikinaa.

Mutta meitä on makumaailmassa moneen lähtöön.

-eri

Vierailija
19/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi pilaat naudanlihan putenlihalla?

Eihän tuo mitään pilaamista ole.  Joskus on kiva tehdä kaikenlaisia muunnelmia eri ruoka-aineista.

Toisnaan tarjotaan naudan pihvit sinällään maustevoin kanssa,  toisinaan halutaan niistä jotain erikoisempia muunnoksia.

Vain vaiheluahan tuo on.

Vierailija
20/20 |
01.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saako jostain valmista voitaikinaa jota ei tarvitse kaulia? Lidlissä oli yhteen aikaan mutta ei ole enää. Siitä sai loistavia rullia moneen lähtöön helposti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yhdeksän