Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkejä miten tehdä herkullisia sänpylöitä, sellaisia päältä rapeita ja sisältä pehmeitä?

Vierailija
27.03.2022 |

Itse tekemistäni sänpylöistä tulee aina sellaisia koostumukselta pesusienimäisiä, eikä sellaisia hyviä. Mitä teen väärin?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.

Vierailija
2/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teepä sämpylöitä sänpylöiden sijaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.

Jep joko uunin pohjalle vesiastia tai vedellä voitelu ennen paistoa. 

Vierailija
4/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.

Sittenhän niistä tulee ihan löysiä ja vetisiä?

Ap

Vierailija
5/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko kokeillut leipomalla?

Vierailija
6/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teepä sämpylöitä sänpylöiden sijaan

Älähän nyt, nimittäin sänpylöiden syönnin jälkeen on hyvä vaikka vähän junpata. Päällä voi olla junpperi tai golizipaita, jonpi kunpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitäpä säNpyläreseptiä käytät?

Vierailija
8/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.

Sittenhän niistä tulee ihan löysiä ja vetisiä?

Ap

Oletko kokeillut? Voit vaikka googlettaa tätä niksiä niin saat vahvistusta ettei tää oo vauvapalstan trollausta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan usein Lidlista esipaistettuja sämpylöitä, 6 kpl pussi. Kastelen sämpylöitä (vain hieman) sekunnin pari hitaastivirtaavan kraanan alla ja laitan pellille kiertoilmauuniin 180 asteeseen, 8-9 minuuttia. Rapeita ja kuohkeita, maksaakin vain runsas 10 senttiä per sämpylä.