Suolainen piirakka, joka maistuu lämmittämättäkin?
Kommentit (28)
Vierailija kirjoitti:
Ei suoraan liity kysymykseesi, mutta minkä takia kaikki tekevät nykyään vain sellaisia suolaisia piirakoita, joissa on paksu kerros paistettua munavelliä päällä? Se munavelli pilaa kaiken! Miksi se omeletin maku pitää saada niin ylivoimaiseksi piirakkaan? Kuvottavaa.
Täällä toinen paistetun hyytyneen munavellin inhoaja. Jos on pakko laittaa jotain lihan ja kasvisten lisäksi, niin esim. smetana on oivallista. Lusikalla sinne tänne laikku smetanaa.
Quiche? Tai joku kermaviilipohjainen?
Samat mitä saa paistopisteistä voi syödä kylmänäkin.
Vierailija kirjoitti:
Miksi se pitää kylmänä syödä?
No jos se syödään sellaisessa paikassa, missä ei pääse lämmittää, ääliö.
Vierailija kirjoitti:
Ei suoraan liity kysymykseesi, mutta minkä takia kaikki tekevät nykyään vain sellaisia suolaisia piirakoita, joissa on paksu kerros paistettua munavelliä päällä? Se munavelli pilaa kaiken! Miksi se omeletin maku pitää saada niin ylivoimaiseksi piirakkaan? Kuvottavaa.
Jos itsekin tiedät ettei liity asiaan, niin aloita uusi ketju. Typerää tulla tietoisesti määkimään aiheen ohi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei suoraan liity kysymykseesi, mutta minkä takia kaikki tekevät nykyään vain sellaisia suolaisia piirakoita, joissa on paksu kerros paistettua munavelliä päällä? Se munavelli pilaa kaiken! Miksi se omeletin maku pitää saada niin ylivoimaiseksi piirakkaan? Kuvottavaa.
Täällä toinen paistetun hyytyneen munavellin inhoaja. Jos on pakko laittaa jotain lihan ja kasvisten lisäksi, niin esim. smetana on oivallista. Lusikalla sinne tänne laikku smetanaa.
Toinen aiheen ohi määkivä tomppeli.
Hienoa, miten täällä saa kysymykseen vastauksen...
Mulle on maistanut pinaatti-fetapasteijat kylmänä. Myös muna-riisipasteijat.
Vierailija kirjoitti:
Samat mitä saa paistopisteistä voi syödä kylmänäkin.
Siis täh?
Filotaikinaan voit tehdä vihannespiirakan.Eri vihanneksia kerroksittain, pinaattia, paprikaa, broccolia, tomaattimurskaa , sipulia ym.
Voit myös tehdä lohipiirakan pinaatilla .
Vierailija kirjoitti:
Mulle on maistanut pinaatti-fetapasteijat kylmänä. Myös muna-riisipasteijat.
Joo, feta-pinaattia jo mietin itsekin.
(Lisäksi piirakan pitää olla munaton, joten munakkaan makua siihen ei tule lainkaan).
T.ap
Voit käyttää creme fraichea ja jugurttia munamaidon sijaan .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi se pitää kylmänä syödä?
No jos se syödään sellaisessa paikassa, missä ei pääse lämmittää, ääliö.
miksi ottaa sellaista syömistä mukaan joka pitäisi lämmittää? Ja mikä on sellainen paikka?
Vierailija kirjoitti:
Voit käyttää creme fraichea ja jugurttia munamaidon sijaan .
Hyvältä kuulostaa
Samaa mieltä aiemman kirjoittajan kanssa, että munakas piirakka on kuvottavaa. Yhden kun on syönyt, niin toista ei enää halua. Näitä tarjoaa nyt moni kahvila.
Olen tehnyt kotona valmiiksi piirakan, johon tulee parsakaalia, paprikaa, fetaa, jotain lihaa tai tonnikalaa, sipulia ja mikä tuntuu herkulliselta. Päälle kermaviili, jossa 1 muna ja juustoraastetta.
Illalla sitten kun saavutaan leirintäalueelle, esim. Silver Sandiin, teltta pystytetty, pedit valmiina ja pöytä katettuna, niin piirakka vain kylmänä pöydälle. Ulkona maistuu kaikki, mutta tämä erityisesti. Voihan siihen tehdä kotona pienet salaatit lisukkeeksi.
Ei suoraan liity kysymykseesi, mutta minkä takia kaikki tekevät nykyään vain sellaisia suolaisia piirakoita, joissa on paksu kerros paistettua munavelliä päällä? Se munavelli pilaa kaiken! Miksi se omeletin maku pitää saada niin ylivoimaiseksi piirakkaan? Kuvottavaa.