Ostatko venäläisiä suolakurkkuja vai amerikkalaisia kurkkuviipaleita?
Kommentit (26)
Ns. happamat venäläiset on mun makuuni. Ne makeat jenkit ei!
Ruoan suhteen ostan SITÄ MISTÄ TYKKÄÄN, mutta katson missä se on tehty. Venäjä on tottakai boikotissa mutta muualla tehty venäläinen suolakurkku löytää koriini koska se on taivaallista kun taas makeat kurkkusörsselit kammottavan makuisia.
Mitäs ne Felixin kurkkuviipaleet lasipurkissa on? Niitä oli tarjouksessa, ostin pari purkkia.
Teen edelleen myös borshkeittoa, mutta katson tarkkaan raaka-aineiden alkuperän. Mitään venäjältä tullutta en osta enää koskaan.
Yleensä suomalaisia valkosipulisuolakurkkuja.
Vierailija kirjoitti:
Mitäs ne Felixin kurkkuviipaleet lasipurkissa on? Niitä oli tarjouksessa, ostin pari purkkia.
Ne on sokerikurkkuja.
Vierailija kirjoitti:
Ruoan suhteen ostan SITÄ MISTÄ TYKKÄÄN, mutta katson missä se on tehty. Venäjä on tottakai boikotissa mutta muualla tehty venäläinen suolakurkku löytää koriini koska se on taivaallista kun taas makeat kurkkusörsselit kammottavan makuisia.
Hapankurkut eivät ole mitenkään venäläisten yksinoikeus, vaan myös virolaiset kurkut on ihan samoja.
Teenkin tästä lähtien virolaisia hapankurkkuja.
Mitä väliä, kun suomalaisia ovat molemmat.
Meillä syödään itsetehtyjä säilykekurkkuja, kurkut on saatu naapurilta (tältä kylältä, ei itärajan takaa). Ovat hyviä.
En tykkää niistä happamista, ja ne amer. on liian makeita. Jotain siltä väliltä.
Nämä Villen lupsakat oli Virossa tehtyjä ja hyviä, en ymmärrä miksi tuotanto loppui.
https://suolakurkut.wordpress.com/tag/maitohappokayttaminen/
Sitä kumpi on halvempaa. Ei vois vähempää kiinnostaa tuollainen teeskentely,
Vierailija kirjoitti:
Teen edelleen myös borshkeittoa, mutta katson tarkkaan raaka-aineiden alkuperän. Mitään venäjältä tullutta en osta enää koskaan.
Borssihan onkin ukrainalainen ruokalaji. Ja hyvää; teen sitä itsekin usein.
Vierailija kirjoitti:
Ostan suomalaisia.
Kyllä Felixin purkissa lukee AMERIKKALAINEN KURKKUVIIPALE. Vaikka valmistaja on Orkla Foods, Ruotsi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ruoan suhteen ostan SITÄ MISTÄ TYKKÄÄN, mutta katson missä se on tehty. Venäjä on tottakai boikotissa mutta muualla tehty venäläinen suolakurkku löytää koriini koska se on taivaallista kun taas makeat kurkkusörsselit kammottavan makuisia.
Hapankurkut eivät ole mitenkään venäläisten yksinoikeus, vaan myös virolaiset kurkut on ihan samoja.
Teenkin tästä lähtien virolaisia hapankurkkuja.
Niin, mutta kaupassa nämä maitohappokäytetyt kurkut ovat nimellä "venäläiset suolakurkut". Vaikka olisivatkin Virosta tai Puolasta.
Vierailija kirjoitti:
Sitä kumpi on halvempaa. Ei vois vähempää kiinnostaa tuollainen teeskentely,
Onhan ne nyt täysin eri makuisia.
Ostan Myrttisen kurkkuja.