Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään hyvää mansikkakiisseliä?

Vierailija
24.08.2015 |

Ohjetta kaipailisin. Aina kun teen niin se maistuu vedeltä.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mansikka kiisselistä kauhean pahaa saa mitenkään... Laitatko liikaa vettä suhteessa marjojen määrään? Marjoistakin tulee nestettä. Minusta maku kaipaa myös sokeria. Kokeile veden tilalla jotain mehua.

Vierailija
2/6 |
24.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikkakiisseli kaipaa runsaasti sokeria ja runsaasti mansikoita. Mut, jos ei meinaa onnistua, tee kiiseelipohja mansikkamehuun. Lopussa pistät joukkoon mansikat, joiden ei tarvitse keittyä hajalle koska se maku on jo kiisselissä. Hyvää tulee. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä mehuun (mansikka tai pun.viinimarja) ja lisää lopuksi kokonaiset mansikat.

Vierailija
4/6 |
24.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä keitän kiisselin hyvään mansikkamehuun, lisään myös pienen ripauksen suolaa, jolla saa veden maun pois. Kiisselin kaadan astiaan mansikoiden päälle ja annan jäähtyä. Marjoissa pysyy hyvin maku. Varsinkin pakastemansikoista tulee tuolla tavalla tehtynä tosi hyvä kiisseli.

 

Vierailija
5/6 |
20.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeri makeuttaa.

Vierailija
6/6 |
20.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oma tekemä viinimarja mehu ja paljon mansikoita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän neljä