Miten tehdään hyvää mansikkakiisseliä?
Ohjetta kaipailisin. Aina kun teen niin se maistuu vedeltä.
Kommentit (6)
Mansikkakiisseli kaipaa runsaasti sokeria ja runsaasti mansikoita. Mut, jos ei meinaa onnistua, tee kiiseelipohja mansikkamehuun. Lopussa pistät joukkoon mansikat, joiden ei tarvitse keittyä hajalle koska se maku on jo kiisselissä. Hyvää tulee. :)
Keitä mehuun (mansikka tai pun.viinimarja) ja lisää lopuksi kokonaiset mansikat.
Minä keitän kiisselin hyvään mansikkamehuun, lisään myös pienen ripauksen suolaa, jolla saa veden maun pois. Kiisselin kaadan astiaan mansikoiden päälle ja annan jäähtyä. Marjoissa pysyy hyvin maku. Varsinkin pakastemansikoista tulee tuolla tavalla tehtynä tosi hyvä kiisseli.
Oma tekemä viinimarja mehu ja paljon mansikoita.
Ei mansikka kiisselistä kauhean pahaa saa mitenkään... Laitatko liikaa vettä suhteessa marjojen määrään? Marjoistakin tulee nestettä. Minusta maku kaipaa myös sokeria. Kokeile veden tilalla jotain mehua.