Lue keskustelun säännöt.
Kuuluuko raparperipiirakassa olla "kirpeyttä"
19.08.2015 |
siis kuuluuko ne raparperit olla ihan makeita vai vähän kirpeitä (onkohan ees oikea sana?)
Tein eilen ja maistui kyllä aika pahalle, jossain kohtaa oli makeaa ja jossain taas melkein naama vääntyi kun niin kirpeää. Kermaviilitäytteen tein ja laitoin vielä raparperien päälle vähän sokeria
kuuluuko se olla tuollaista, vai teinkö jotain väärin
Kommentit (2)
Kyllä se vähän kirpsakkaa saa olla, mutta ei niin pahasti että naama vääntyy.
Teit varmaan jotain väärin. Sokeria liian vähän/ epätasaisesti laitettuna?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuskinpa siihen mitään sääntöä on. Saa olla, jos tykkää. Ei tarvitse olla, jollei pidä.