Ostatko suolaisen piirakan konditoriasta/kaupasta vai teetkö itse?
Kommentit (23)
Teen itse koska ei niitä saa kaupasta.
tekisin itse, jos tykkäisin edes noista
Ostan valmiin taikinan ja teen periaatteessa aina saman piirakan tai aina eri, kermaa tai kermaviiliä kananmunaa ja juustoa, viime aikoina fetaa pinaattia, tomaattia, ehkä broileria tai kinkkua, ananasta paprikaa jne mitä tekee mieli, ei kaikkia noita kerralla.
Teen itse.
En ole hyvä leipuri, mutta noissa onnistun yleensä aina, koska niissäkin maustamisella saa paljon aikaan.
Leivon lämmintä piirakkaa pari kertaa viikossa makuuhuoneen puolella.
Teen itse, tosin vain harvoin tulee tehtyä suolaisia leivonnaisia.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Mihin mä nyt suolaista piirakkaa tarviin?
Vierailija kirjoitti:
MInkä ihmeen suolaisen piirakan? Kuka syö jotain suolaista piirakkaa?
Etkö tosiaan ole koskaan kuullut sanaa suolainen piirakka? Outoa.
Teen itse. Olen varmasti tehnyt niitä ainakin sata vuosien varrella. Kaikille lasten synttäreille, ristiäisiin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin. Viimeksi tein niitä viisi erilaista, kun oli tyttären synttärit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
MInkä ihmeen suolaisen piirakan? Kuka syö jotain suolaista piirakkaa?
Etkö tosiaan ole koskaan kuullut sanaa suolainen piirakka? Outoa.
Outoa. Niitähän tehdään yleensä juhliin, illanistujaisiin, kahvikutsuille, ja varmaan ihan muutenkin vaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
MInkä ihmeen suolaisen piirakan? Kuka syö jotain suolaista piirakkaa?
Etkö tosiaan ole koskaan kuullut sanaa suolainen piirakka? Outoa.
Oletko assi?
Teen aina itse. Saan sellaisen, että pystyn syömään, allergioiden kanssa kaikki valmiina ostetut on hankalia.
Teen pohjankin itse, laitan siihen usein osaksi venhäjauhoja ja osaksi esimerkiksi ruisleseitä vähän, jotenkin mukavamman oloinen. Helpompi tuo kuin sulatella valmistaikinaa!
Ei tuossa menee nykyään kauaa, kun olen varmaan satoja jo leiponut, eri versioita.
Teen tietenkin itse. Yksi helpoimmista leivonnaisista valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
Mihin mä nyt suolaista piirakkaa tarviin?
Niitä on tapana syödä. Googlaa ja opi.
Teen itse. Tein viimeksi viikko sitten perjantaina kaksi kappaletta, eli toinen oli pinaattifetapiiras ja toinen kinkkufetapiiras. Pohjataikina valmistuu muutamassa minuutissa ja täytteet ihan sen mukaan mitä tekee ja on liian hyvää.
Olen ostanut valmispohjiakin, mutta itse tehnyt ovat huomattavan paljon parempia.
Mä en tykkää mistään makeasta, joten suolaiset jutut on mun juttuja.
Rakastan vaikka katkarapupiirakkaa, quiche lorrainea tai vaikka irtopohjavuokaan korkeilla taikinareunoilla juustopiirakka ja paistamisen jälkeen kasaa siihen salaatin.
Ja itse teen.
Eikö se taikina ole todella epäterveellistä ja täytteessä kermaa??? Mitä järkeä syödä sellaista?
Vierailija kirjoitti:
Eikö se taikina ole todella epäterveellistä ja täytteessä kermaa??? Mitä järkeä syödä sellaista?
Ei ole epäterveellistä ellet ajatellut vetää koko piirakkaa kerralla. Kerma on terveellistä, koska se on luonnon tuote. Ja voi sen piirakan ilman kermaakin tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Eikö se taikina ole todella epäterveellistä ja täytteessä kermaa??? Mitä järkeä syödä sellaista?
Normaalille terveelle ihmiselle ei ole ongelma syödä välillä muutakin kuin superterveellisiä asioita. Sekin on kovin suhteellista, mikä on terveellistä ja mikä ei.
MInkä ihmeen suolaisen piirakan? Kuka syö jotain suolaista piirakkaa?