Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

KAKON leipominen

Vierailija
08.08.2015 |

Olen vertaillut netin ohjeita. Satakuntalainen kakko leivotaan maitoon ja käytetään ohrajauhoja.

Lapsena söin usein kakkoa Vehmaa - Kalanti -akselilla. Siinä ei maistunut ohra, eikä se myöskään vanhentunut niin nopeasti kuin ohraiset yleensä.

Eli kaipaisin nyt varsinaissuomalaisen kakon reseptejä sekä ohjeita ja vinkkejä leivontaan.
Kiitos.

(Tekee niin mieli uunituoretta kakkoa, että sylkirauhasiin sattuu!)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
08.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi kakko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan kaksi