Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Nyt tiedän miksi asiakkaat valittavat ravintolassa.
08.03.2022 |
He ovat vain kateellisia siitä kun kokit tekevät parempaa ruokaa kun nämä asiakkaat jotka tekevät esim muusinsa jauheesta. Asiakas ei vain tiedä millaista ruoan pitää oikeasti olla. Aina vain hoetaan "muttakun munmielestä".
Kommentit (2)
Olen saanut ravintolassa ruuaksi luokatonta paskaa.
Palanutt pihviä ei kenenkään tarvitse kehua eikä sellaista saisi tarjoilla tai sitten annoksen kuvauksessa on oltava tieto siitä että pihvin saa karrelle poltettuna
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
En käsittänyt ollenkaan.