Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras kanafilee suikale? kyllästynyt kotimaista merkin riekaleihin

Vierailija
05.03.2022 |

Ällöttää kun ne ko. kanasuikaleet on sellasia riekaleita, eikä kunnon selkeitä kananpaloja. Mitä itse käytät?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaan itse rintafileistä.

Vierailija
2/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.google.com/search?q=jyv%C3%A4broiler+kanafileet&client=fire…

Näitä, aivan parhaita. Löytyy maustettunakin, tänään viimeksi ostin 2pkt sitruunaruohobasilika-versiota ja eivät lillu missään lisäainemarinadissa vaan pinnalla kevyesti vihreitä osumia esim.tuo basilika.

Hinta toki eri kuin noissa ei lihaisissa "riekaleissa", mutta on laatukin, ja maku, ja koostumus, ja ruokaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suikaloin itse fileestä

Vierailija
4/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja 1 mainitsema vaihtoehto ollut myös käytössä, mutta enää ei tarvitse raa'alla kanalla leikkiä, kun nuo joskus aikoinaan löysin.

Eri asia tietty, jos teen ruoan jossa kokonaiset fileet parhaimmat.

-2-

Vierailija
5/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin suosittelisin ostamaan fileitä ja leikkaamaan niistä itse.

Vierailija
6/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulle käy ne "Kotimaista"-tuotemerkin riekaleet. Ei ällötä. Samaa broileria ne ovat. Sopivasti vain suolaa, valkopippuria ja curryä päälle ja pannulla kymmenen minuuttia ja sopivasti soosia päälle niin "nassikatkin tykkää" (lainaus kokki Veijo Vanamolta).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin Kanamestarin kanansuikaleet, kananfileeleikk. jne.

Vierailija
8/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin leikkaan itse, ei tulisi mieleenkään ostaa sitä riekaleroskaa. Paistisuikaleet vasta hirveitä ovatkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minulle käy ne "Kotimaista"-tuotemerkin riekaleet. Ei ällötä. Samaa broileria ne ovat. Sopivasti vain suolaa, valkopippuria ja curryä päälle ja pannulla kymmenen minuuttia ja sopivasti soosia päälle niin "nassikatkin tykkää" (lainaus kokki Veijo Vanamolta).

Kukaan ei voi olla noin tyhmä ja sokea.

🤢🤮

Vierailija
10/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tänään tein ruuan ko. Kotimaista "riekaleista", kyllä mulla oli pannussa hyvän kokoisia palasia joita täytyi pilkkoa pienemmiksi. Joo, kyllä maistui niin lapsille kuin aikuisillekin.

Käytän myös fileitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap opettele viipaloimaan ne ihan ite.

Vierailija
12/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin suikaleissa laatu ainakin on laskenut. Suikaleiden päällä oli erikseen sellainen rasva tms. suikale, kuin kirsikkana kakun päällä, ja muutenkin ihme murua olivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan kuin kanoja olisi eri merkkisiä :D

samalta ne kaikki maistuu ja suussa muussautuu

Vierailija
14/14 |
05.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

L'uomu Nokka on parasta. Luomubroileria. Suikalepaketin palat ovat isoja ja mureita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan