Kotipizzan paperinohuet rasvalätyt.
Hitto että ärsyttää! Tilattiin työpäivän päätteeksi pitkästä aikaa Kotipizzasta ruoat ja pizzat oli aivan hirveitä! Päällä oli sellanen oranssi rasvakerros ja pohja oli alle millimetrin paksu. Täytteineenkin näytti lähinnä yhtä paksulta kuin kirjepaperi. Ja tästä ilosta maksettiin kaksinkertainen hinta lähipizzeriaan verrattuna.
Never again.
Kommentit (34)
Vierailija kirjoitti:
No ohut pohjahan on just paras.
No rajansa kaikella.
No jos haluat pohjaa niin tilaa jostain pizza hutista
Kotipizzan tuote tuo naamaan iljettävän rasvapinnan ruokailun jälkeen. Mitähän rasvaa ne käyttävät, pizzat ovat oikeasti iljettäviä, rasvaisia ja jättävät ällöttävän jälkimaun suuhun. Oli pohja sitten ohut tai mitä vaan, aina sama rasvamäärä. Mikä vaan muu paikka mutta ei keskusjohdettu Kotipizza.
Vierailija kirjoitti:
Kotipizzan tuote tuo naamaan iljettävän rasvapinnan ruokailun jälkeen. Mitähän rasvaa ne käyttävät, pizzat ovat oikeasti iljettäviä, rasvaisia ja jättävät ällöttävän jälkimaun suuhun. Oli pohja sitten ohut tai mitä vaan, aina sama rasvamäärä. Mikä vaan muu paikka mutta ei keskusjohdettu Kotipizza.
Sitä mekin ihmeteltiin! Mistä se rasvakerros tulee siihen pinnalle??? Hyi helkkari.
ap
Vierailija kirjoitti:
Kotipizzan tuote tuo naamaan iljettävän rasvapinnan ruokailun jälkeen. Mitähän rasvaa ne käyttävät, pizzat ovat oikeasti iljettäviä, rasvaisia ja jättävät ällöttävän jälkimaun suuhun. Oli pohja sitten ohut tai mitä vaan, aina sama rasvamäärä. Mikä vaan muu paikka mutta ei keskusjohdettu Kotipizza.
Kotipizza ravintolat ovat yksityisten yrittäjien omistuksessa. Ne eivät ole ketjuravintoloita. Franchising - yritys tarkoittaa, että yrittäjä ostaa ravintolakonseptin, ( sisustus, ruokalista) ja yhteismarkkinoinnin ja tilausjärjestelmän ja osan tuotteista. Sitten on yrittäjästä kiinni miten osaa tuotteet tehdä. Meidän lähi-kotipizzamme on menestynyt erinomaisesti jo ainakin toistakymmentä vuotta, usein on ihan jonoakin. Aina on ollut todella hyvää pizzaa. Ja kilpailua löytyy: varmaan 20-30 paikkaa parin kilometrin säteellä. Ei täällä voi huonoilla tuotteilla menestyä.
Jos on valittamista valita suoraan ravintolaan, älä yleistä ja hauku kaikkia!
Noihan on jo tunnetusti ihan kuraa. En ole tilannut enää pitkiin aikoihin. Viime tilaamani pizza oli juuri tuollainen, hiton ohut, täytteet tuli läpi pohjan, valkosipuli kitkerää, koska laitettu vanhaa valkista, vaikka soitin etukäteen, että ei sitten vanhoja valkiksia, ehkä heillä on huonon pizzan lisäksi hiton huono kuulo. Ihan ylihinnoiteltua baskaa!
Yritettiin tilata puhelimitse,
Ei onnistunut,olisi pitänyt tilata netin kautta.
Pitäkää pizzanne.
Paksupohjaiset pitsat on mun herkkua.
Kaipaan sitä vanhaa hyvää pohjaa.
Kyllä karvakäsi rulaa pizzoissa. Ei suomalainen niitä osaa tehdä!
Mä en ole ikinä tilanut KP:sta. Ylihintaisia ja pieniä pitsoja mielestäni, mitä olen nähnyt kaverien tilaamana.
Täällä oulussa ei todellakaan tykätä kotipizzan tekeleistä, kaikki tuttavani tukee tummia miehiä. Valkoinen ukko ei osaa pizzaa tehdä!
Vierailija kirjoitti:
Noihan on jo tunnetusti ihan kuraa. En ole tilannut enää pitkiin aikoihin. Viime tilaamani pizza oli juuri tuollainen, hiton ohut, täytteet tuli läpi pohjan, valkosipuli kitkerää, koska laitettu vanhaa valkista, vaikka soitin etukäteen, että ei sitten vanhoja valkiksia, ehkä heillä on huonon pizzan lisäksi hiton huono kuulo. Ihan ylihinnoiteltua baskaa!
Ehkä eivät ymmärtäneet, mitä tarkoitat valkiksilla?
Vierailija kirjoitti:
Täällä oulussa ei todellakaan tykätä kotipizzan tekeleistä, kaikki tuttavani tukee tummia miehiä. Valkoinen ukko ei osaa pizzaa tehdä!
Meillä päin myös Kotipizzoissa on tummat miehet huhkimassa. :D
Vierailija kirjoitti:
Noihan on jo tunnetusti ihan kuraa. En ole tilannut enää pitkiin aikoihin. Viime tilaamani pizza oli juuri tuollainen, hiton ohut, täytteet tuli läpi pohjan, valkosipuli kitkerää, koska laitettu vanhaa valkista, vaikka soitin etukäteen, että ei sitten vanhoja valkiksia, ehkä heillä on huonon pizzan lisäksi hiton huono kuulo. Ihan ylihinnoiteltua baskaa!
Josko sanoisit selkosuomella, ettet halua valkosipulia. En tajuasi yhtään jos joku änkyttäisi jotain valkiksista,
Pizzan tuleekin olla ohut. Mutta ilman mitään outoa rasvakerrosta. Tai säilykkeestä tullutta täytettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täällä oulussa ei todellakaan tykätä kotipizzan tekeleistä, kaikki tuttavani tukee tummia miehiä. Valkoinen ukko ei osaa pizzaa tehdä!
Meillä päin myös Kotipizzoissa on tummat miehet huhkimassa. :D
Resepti on valkoisen miehen!
Kaalikeittoa ja vodkaa vaan pöytään perjantain kunniaksi.
No ohut pohjahan on just paras.