Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Osaatko kuoria savusilakat oikeaoppisesti? Niitä on ilmestynyt meidän kauppaan. Ihanaa, nam! Tiedätkö mitä on bökling?

Vierailija
17.02.2022 |

Bökling: voita ja jauhettuja savusilakoita... Nam leivän päälle... en tiedä suomalaista nimeä. Laittakaa tätä!

Entä ruotsalaisia ruokia joista olet tykännyt ja mistä et ole tykännyt...

Blodpudding - nam
Ostkaka - nam

Pölsä - fyi fan vad hemskt - alla möjliga inälvor blandade... ja sit se hirveä missä perunasta tehty täytettyjä perunapullia... mahdollisesti nämä liittyivät toisiinsa...

Muita ulkomaalaisia ruokia - hyvää - tai et söisi... entä juomia?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savusilakat on namia!

Kauppahallista saa tuoreita Tampereella.

Vierailija
2/4 |
17.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä johtuu, että böklinkiä ei enää saa kaupasta? Siis siinä savusilakka ja voi on jauhettu yhteen kuten munavoissa. Yleensä ollut kaupassa pötköjä siellä missä Kallen kaviaariakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaatko selästä vai vatsasta ensin? Selässä näkyy kalan kehon puoliskot aivan selvästi ja helppo erottaa toisistaan.

Vierailija
4/4 |
17.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun äidin kanssa pikkutyttönä kävin Kauppatorilla, ostettiin aina nuo böklingit kalastajien veneistä, jotka oli kolera-altaalla. Joskus ostimme veneistä myös saaristolaisperunaa.

N 69 v.