Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Itsetehty mehujää?

Vierailija
29.06.2015 |

Juu, siis mehua muotteihin ja muotit pakastimeen.
Mutta siten mehujää on todella kovaa jäätä. Sitten siitä irtoaa kovia paloja joissa teräviä reunoja.
Ei sellaista voi antaa kovin pienelle lapselle vielä.
Onko mitää kikkaa miten tehdä kotona mehujäätä joka sulaisi pehmeästi kuten kaupan mehujäät?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enemmän sokeria.

Vierailija
2/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä meillä ainakin lapset syö, ei siinä nyt niin kovia reunoja ole! Nektariinista tulee pehmeämpää kuin tavallisesta mehusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä pakastetaan Bonne-soseita. Ei ihan yhtä samettista kuin kaupan mehujäät, mutta lähelle. Ja mikä parasta, ovat kotimaisia ja pelkkää hedelmää ilman lisättyä sokeria.

Vierailija
4/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.06.2015 klo 07:26"]Enemmän sokeria.
[/quote]

Ei hyvä. Itse en halua tunkea sokeria enää kotiherkkuihin. Kaupan herkuissa sitä on riittävästi. Tiedä sitten ap:stä.

Vierailija
5/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.06.2015 klo 07:28"]Meillä pakastetaan Bonne-soseita. Ei ihan yhtä samettista kuin kaupan mehujäät, mutta lähelle. Ja mikä parasta, ovat kotimaisia ja pelkkää hedelmää ilman lisättyä sokeria.
[/quote]

Tätä vois kokeilla.. kiitti

Vierailija
6/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.06.2015 klo 07:28"]Kyllä meillä ainakin lapset syö, ei siinä nyt niin kovia reunoja ole! Nektariinista tulee pehmeämpää kuin tavallisesta mehusta.
[/quote]Siis tarkoitin nektaria :) Tuo sosevinkki oli hyvä, aion myös kokeilla. Jukurttia laitan myös joskus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen ihan Piltistä. Voi tehdä raitaisiakin, lapset tykkää.

Vierailija
8/16 |
29.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen tehnyt sosetta esim. banaanista ja päärynästä, mitä nyt sattuu hedelmiä löytymään. Muotteihin ja pakkaseen, 11kk vanha tyttö tykkää syödä näin hampaita tehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moi

Vierailija
10/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naaaaaammmmm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä pakastetaan Bonne-soseita. Ei ihan yhtä samettista kuin kaupan mehujäät, mutta lähelle. Ja mikä parasta, ovat kotimaisia ja pelkkää hedelmää ilman lisättyä sokeria.

Mistä se elimistö erottaa tuleeko sokeri lisättynä vai hedelmästä ? Ei lisättyä sokeria on vain mielikuva terveellisyydestä. 

Pakastakaa kotimaisia luonnon omia  marjoja ja syöttäkään niitä lapsille mehujäänä.

Vierailija
12/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

[quote author="Vierailija" time="29.06.2015 klo 07:26"]Enemmän sokeria.

Ei hyvä. Itse en halua tunkea sokeria enää kotiherkkuihin. Kaupan herkuissa sitä on riittävästi. Tiedä sitten ap:stä.

Dorka...

Se on se sokeri, joka pehmentää sen jään, ilman sitä se on tosiaan kivikovaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valitettavasti kaupan mehujäiden rakenteen takana on glukoosisiirappi.

Jos tikkumuoto ei ole välttämätön, niin hyvää sorbettimaista naposteltavaa syntyy ihan vain viinirypäleitä pakastamalla, jostain syystä ne pysyvät jäisen pehmeinä.

Vierailija
14/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä pakastetaan Bonne-soseita. Ei ihan yhtä samettista kuin kaupan mehujäät, mutta lähelle. Ja mikä parasta, ovat kotimaisia ja pelkkää hedelmää ilman lisättyä sokeria.

Soseiden antaminen ei ole sama asia kuin kokonaisten hedelmien syöminen. Niistä puuttuu ravintokuidun antama suoja sokerin imeytymisen suhteen ja se on kuin lapsille syöttäisi pieniä sokeripusseja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
22.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä pakastetaan Bonne-soseita. Ei ihan yhtä samettista kuin kaupan mehujäät, mutta lähelle. Ja mikä parasta, ovat kotimaisia ja pelkkää hedelmää ilman lisättyä sokeria.

Se, että joku tehdään suomessa ei ole = käytetään kotimaisia raaka-aineita :D Sillä en ole ainakaan missään nähnyt, että suomessaa kasvaisi esim. banaania ja ananasta. 

Vierailija
16/16 |
01.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam mehujäätä🤤

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä yksi