Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ruokaperäiset sairaudet lisääntyy sitä mukaa kun

Vierailija
12.02.2022 |

ruokana syödään korvikkeita ruuan sijaan.

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa

Vierailija
2/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa

Hedelmiä helmikuussa? Ei taida olla tuoretta taikka kotimaista.

Vierailija
4/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Aivan, tehtaalla tehty ruoka eroaa kotona tehtyyn vain siinä, että tehtaassa on isommat kattilat.

Vierailija
5/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Vierailija
6/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa

Hedelmiä helmikuussa? Ei taida olla tuoretta taikka kotimaista.

Kotimaista omenaa on itselläni, samoin sitrushedelmiä. Miten niin ei helmikuussa hedelmiä?

Meillä syödään myös marjoja paljon.

Vierailija
8/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Nehän on vain luonnollisia aineita, joita esiintyy luonnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Papu pieruttaa monia vaikka sen käsittelisi kuinka. Vehnä taas vaivaa useampia kuin uskoisikaan. Sokeri on sellaisenaan myrkkyä elimistölle.

Vierailija
10/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa

Hedelmiä helmikuussa? Ei taida olla tuoretta taikka kotimaista.

Kotimaista omenaa on itselläni, samoin sitrushedelmiä. Miten niin ei helmikuussa hedelmiä?

Meillä syödään myös marjoja paljon.

Tuoreita hedelmiä tuskin on. Prosessoitua tavaraa siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".

Vierailija
12/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mandariinit lienevät tuoreiksi katsottavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?

Kasviöljy muuttuu margariiniksi mm. lipeän avulla. Rypsiöljy härskiintyy elimistössä. Rasvaton maito on värjättyä tonkanpesuvettä jossa ei ole mitään ravinteita. Soija ei ole ihmisen ruokaa ilman fermentointia. Lihapulliin jauhetaan broilerinnahkat ym. teurasjätteet.

Vierailija
14/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".

Lisäaineet on aina synteettisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?

Kasviöljy muuttuu margariiniksi mm. lipeän avulla. Rypsiöljy härskiintyy elimistössä. Rasvaton maito on värjättyä tonkanpesuvettä jossa ei ole mitään ravinteita. Soija ei ole ihmisen ruokaa ilman fermentointia. Lihapulliin jauhetaan broilerinnahkat ym. teurasjätteet.

Muuten olen samaa mieltä, mutta nahkat ja teurasjätteet on ravintopitoista ruokaa.

Vierailija
16/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja lihansyönti on kasvanut hurjasti menneistä ajoista. Karppipaskat vaan ei tajuu.

Vierailija
17/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".

Lisäaineet on aina synteettisiä.

Paskapuhetta, katsoin kerran dokumentin jossa sanottiin että suurin osa E-lisäaineista on täysin luonnollisista lähteistä.

Vierailija
18/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja lihansyönti on kasvanut hurjasti menneistä ajoista. Karppipaskat vaan ei tajuu.

Karppipaskat ei syö lihaa yli suositusten.

Vierailija
19/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".

Lisäaineet on aina synteettisiä.

Paskapuhetta, katsoin kerran dokumentin jossa sanottiin että suurin osa E-lisäaineista on täysin luonnollisista lähteistä.

Onhan ne, teollisesti valmistettu.

Vierailija
20/35 |
12.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.

Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.

Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?

Kasviöljy muuttuu margariiniksi mm. lipeän avulla. Rypsiöljy härskiintyy elimistössä. Rasvaton maito on värjättyä tonkanpesuvettä jossa ei ole mitään ravinteita. Soija ei ole ihmisen ruokaa ilman fermentointia. Lihapulliin jauhetaan broilerinnahkat ym. teurasjätteet.

Muuten olen samaa mieltä, mutta nahkat ja teurasjätteet on ravintopitoista ruokaa.

Varmaan jos kyseessä olisi maalla kotona kotiruoalla lihonut porsas, kana tms. Nykyisen tehotuotannon rehut muuttavat lihankin rasvahappokoostumuksen ihmiselle huonoksi. Ei soijalla ja muilla teollisilla rehuilla kasvatettu elukka ole mistään kohdin hyvää syötävää ihmiselle jos ajattelee vain terveyden näkökulmasta mutta pelkkä kasvissyönti on vielä älyttömämpää näin pohjoisessa.