Ruokaperäiset sairaudet lisääntyy sitä mukaa kun
Kommentit (35)
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Vierailija kirjoitti:
Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa
Hedelmiä helmikuussa? Ei taida olla tuoretta taikka kotimaista.
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Aivan, tehtaalla tehty ruoka eroaa kotona tehtyyn vain siinä, että tehtaassa on isommat kattilat.
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa
Hedelmiä helmikuussa? Ei taida olla tuoretta taikka kotimaista.
Kotimaista omenaa on itselläni, samoin sitrushedelmiä. Miten niin ei helmikuussa hedelmiä?
Meillä syödään myös marjoja paljon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Nehän on vain luonnollisia aineita, joita esiintyy luonnossa.
Papu pieruttaa monia vaikka sen käsittelisi kuinka. Vehnä taas vaivaa useampia kuin uskoisikaan. Sokeri on sellaisenaan myrkkyä elimistölle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa
Hedelmiä helmikuussa? Ei taida olla tuoretta taikka kotimaista.
Kotimaista omenaa on itselläni, samoin sitrushedelmiä. Miten niin ei helmikuussa hedelmiä?
Meillä syödään myös marjoja paljon.
Tuoreita hedelmiä tuskin on. Prosessoitua tavaraa siis.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".
Mandariinit lienevät tuoreiksi katsottavia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?
Kasviöljy muuttuu margariiniksi mm. lipeän avulla. Rypsiöljy härskiintyy elimistössä. Rasvaton maito on värjättyä tonkanpesuvettä jossa ei ole mitään ravinteita. Soija ei ole ihmisen ruokaa ilman fermentointia. Lihapulliin jauhetaan broilerinnahkat ym. teurasjätteet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".
Lisäaineet on aina synteettisiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?
Kasviöljy muuttuu margariiniksi mm. lipeän avulla. Rypsiöljy härskiintyy elimistössä. Rasvaton maito on värjättyä tonkanpesuvettä jossa ei ole mitään ravinteita. Soija ei ole ihmisen ruokaa ilman fermentointia. Lihapulliin jauhetaan broilerinnahkat ym. teurasjätteet.
Muuten olen samaa mieltä, mutta nahkat ja teurasjätteet on ravintopitoista ruokaa.
Ja lihansyönti on kasvanut hurjasti menneistä ajoista. Karppipaskat vaan ei tajuu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".
Lisäaineet on aina synteettisiä.
Paskapuhetta, katsoin kerran dokumentin jossa sanottiin että suurin osa E-lisäaineista on täysin luonnollisista lähteistä.
Vierailija kirjoitti:
Ja lihansyönti on kasvanut hurjasti menneistä ajoista. Karppipaskat vaan ei tajuu.
Karppipaskat ei syö lihaa yli suositusten.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Riippuu varmaankin onko lisäaineet luonnollisia vai synteettisiä. Ei voi vaan sanoa että "lisäaine bääääd".
Lisäaineet on aina synteettisiä.
Paskapuhetta, katsoin kerran dokumentin jossa sanottiin että suurin osa E-lisäaineista on täysin luonnollisista lähteistä.
Onhan ne, teollisesti valmistettu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotenkin kummallisestiko se ruoka on heti prosessoitu pilalle kun sen tekee tehtaalla kone eikä kotona joku kokkailija esiliina yllään.
Lisäaineet. Säilöntä- väri- ja muut kemikaalit.
Kuten askorbiinihappo ja punajuuri?
Kasviöljy muuttuu margariiniksi mm. lipeän avulla. Rypsiöljy härskiintyy elimistössä. Rasvaton maito on värjättyä tonkanpesuvettä jossa ei ole mitään ravinteita. Soija ei ole ihmisen ruokaa ilman fermentointia. Lihapulliin jauhetaan broilerinnahkat ym. teurasjätteet.
Muuten olen samaa mieltä, mutta nahkat ja teurasjätteet on ravintopitoista ruokaa.
Varmaan jos kyseessä olisi maalla kotona kotiruoalla lihonut porsas, kana tms. Nykyisen tehotuotannon rehut muuttavat lihankin rasvahappokoostumuksen ihmiselle huonoksi. Ei soijalla ja muilla teollisilla rehuilla kasvatettu elukka ole mistään kohdin hyvää syötävää ihmiselle jos ajattelee vain terveyden näkökulmasta mutta pelkkä kasvissyönti on vielä älyttömämpää näin pohjoisessa.
Meillä syödään tänä aamuna hedelmiä ja pannaria. Ei korvikeruokaa