Toiimiskohan suomessa grillikioski joka myy meksikolaista pikaruokaa kuten tacoja ja burritoksia?
Kommentit (17)
Semmoinen on jo. Sen nimi on Amarillo.
Taidat asua jossain hevonperillä, kun tällaisia kyselet.
Ihan varmasti kunhan tuotteet on hyviä.
Voisi toimia. Suomen Taco Bell on ihan paskaa...
Taco Bellillä ei ilmeisesti kovin hyvin mene joten en nyt uskoisi, että vastaavanlaista ruokaa myyvä "nakkikioski" menestyisi sen paremmin. Voin toki olla väärässä.
Eikös Taco Bell täytä ainakin osittain määritelmän?
Ei se mikään snägäri tms ole mutta silti
Siis mukaan otettuna niin kuin joku hodari? Osaa voi syödä vaikka kävellessä, mutta ei kaikkia. Ehkä.
Pano palomiehett vosii tulla ruokiksella hakemaan tulikuumaa ruokaa.
Näitähän on Tampere täynnä. Osassa et ymmärrä koko listasta mitään mutta auta kun haluaisit lihapiirakan tai vaikkapa grillimakkaran niin täytyy tietää mestat ja olla auto tai kuski jolla pääset niihin.
Reilun kokoisia burritoja myymällä saattaisi pärjätä. Vrt. Chipotle-ketjun ihanat burritot USA:ssa.
Tuskin, suomalaisten käsitys mausteista on pansuola varovasti annosteltuna ja mustapippuri, niin kunnolla maustettu meksikolainen ruoka kokisi todennäköisesti melkoisen lässähdyksen täällä pohjolan perukoilla. Sama kun Suomessa olevat nepalilaiset tai thairavintolat. Mausteita ja/tai tulisuutta on murto-osa siitä, mitä autenttisessa versiossa olisi.
Voisi toimiakin, taco bell ei käsittääkseni menesty koska ruoka ei ole hyvin tehtyä eli panosta laatuun. Pikaruokaravintolat on aika kilpailtu ala, mutta snägärityylinen voisi menestyäkin. Voisin ainakin itse ostaa illan päätteeksi mielummin quesadillan kuin lihiksen, kun en niistä niin hirveästi perusta
Menestyisi jos ne lihat ei olisi hevosen lihaa ja kaneja. Pitäisi olla lehmää härkää ja umpikypsää ylikypsää ja Meksiko mausteet tuoreita tomaatteja mitä ennen vanhaan tuotiin Espanjasta pehmeitä isoja. Viipaleiksi ja paprikaa.Paskaa kun myy asiakkaat huomaa sen että huijataan. Ei tuu toista kertaa ja sana leviää kuin Ikean lihapullat hevosen lihaa. USAssa. kerran syötiin kai se härkää oli mutta niin paljon chilejä ja juustoja sekä salaattia oikein hyvää kypsää kunnolla tehtyä. Puoliraakaa huonoa on turha syöttää jos sillä aikoo elättää itsensä.Sokos vetää pohjalla myös suurinpiirtein siankärsää mäyrän lihaa....
Vierailija kirjoitti:
Tuskin, suomalaisten käsitys mausteista on pansuola varovasti annosteltuna ja mustapippuri, niin kunnolla maustettu meksikolainen ruoka kokisi todennäköisesti melkoisen lässähdyksen täällä pohjolan perukoilla. Sama kun Suomessa olevat nepalilaiset tai thairavintolat. Mausteita ja/tai tulisuutta on murto-osa siitä, mitä autenttisessa versiossa olisi.
Öljy mausteseokset aiheuttaa kirvelyä peräsuolessa chili erityisesti ja pepperonikin. Osteri kalakastikkeessa voi turvottaa aiheuttaa allergiaa ja taas soija on pelkkää suolavettä.Se että mausteisiin laitetaan sokeria lisäämään ruokahalua on ikävää moni ei syö sokeria perusruuassa eikä diapetes ihmiset.Mikä kauppojen romahdus on laittaa siirappi sokeri GLUKOOSIA jäätelöihin pulliin ne on höttöjä nostatusainetta puujauhoja ei niitä kukaan osta kun se huomataan. Ei olekaan aitoa. Maitojauhe hiipi suklaisiin. Kaiken lisäksi GLUGOOSI näyttää samalta kuin geelihuumeet.Lihapiirakka voi haista vanhalle poltto öljylle tai ranskalaiset niin huonoa öljyä. ( Eräässä uskonnossa uhrataan polttouhreja varoitus).
Ihan onnessa ostettiin lihapiirakka ja ryynimakkara. Mitä saatiin naudan sydäntä. Ei helvetti voi olla totta !! Teurasjätteitä.
Vierailija kirjoitti:
Voisi toimiakin, taco bell ei käsittääkseni menesty koska ruoka ei ole hyvin tehtyä eli panosta laatuun. Pikaruokaravintolat on aika kilpailtu ala, mutta snägärityylinen voisi menestyäkin. Voisin ainakin itse ostaa illan päätteeksi mielummin quesadillan kuin lihiksen, kun en niistä niin hirveästi perusta
On mukavaa, että Taco Bell on Suomessa, mutta heillä annokset ovat pienehköjä ja hyvin miedosti maustettuja. Niistä ei jää oikein mitään käteen. Kaipaan itse tulisuutta ja kunnollisia annoskokoja.
Tampereella