Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein lohipannaria

Vierailija
21.06.2015 |

Tuli tosi hyvää, halusin kokeilla tällaistakin välillä. Lohen lisäksi laitoin sekaan tomaattia, juustoa, tuoretta tilliä ja mausteita. Nami!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvältä kuulostaa. Itse teen juuri jauheliha-munakasrullaa.. Siinä on muun muassa suolakurkkua, tomaattia, persilijaa ja jauhelihaa.

Vierailija
2/2 |
21.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro toki pannariääliölle, miten se tehdään. Nakellaanko ne lohet ja kumppanit taikinan päälle vaan ja sitten uuniin vai miten? Saisiko ihan jonkunsortin karkeaa reseptintapaistakin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän yksi