Mihin käytät Pecorinoa?
Syötkö sellaisenaan, raastatko pastaan vai laitatko leivän päälle?
Kommentit (11)
Esim. risottoon. Pastankin päälle joskus.
Teen Cacio e pepea, eli juusto-pippuripastaa.
Oon syönyt pecorinoa lähinnä joskus ravintoloiden ruoka-annoksissa eikä nyt muista niin tarkkaan aromia. Osaisko joku pecorinon ystävä verrata sitä parmesaaniin? Miten eroaa maussa? Täytyy nyt tästä inspiroituneena varmaan ostaa molempia, kun teen jotain hyvää pastaa seuraavan kerran.
Vierailija kirjoitti:
Oon syönyt pecorinoa lähinnä joskus ravintoloiden ruoka-annoksissa eikä nyt muista niin tarkkaan aromia. Osaisko joku pecorinon ystävä verrata sitä parmesaaniin? Miten eroaa maussa? Täytyy nyt tästä inspiroituneena varmaan ostaa molempia, kun teen jotain hyvää pastaa seuraavan kerran.
Se on vuohenmaidosta tehty, eli se vuohenmaito maistuu siinä hieman. Ruuassa aromi on pehmeämpi kuin parmesanissa.
Pasta carbonaraan tulee oikeaoppisesti pecorinoa, munan keltuaisia ja pastan keitinvettä sekoitettuna kermaiseksi seokseksi. Ei mitään kermaa, todellakaan. Ostan pecorinoa kun haluan tehdä pasta carbonaraa.
Miksi annoit vaihtoehdot? En noista mihinkään.