Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi karjalanpiirakka jäi kuivaksi?

Vierailija
06.02.2022 |

Vaikka ohjeiden mukaan tein.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
06.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian vähän riisipuuroa?

Vierailija
2/4 |
06.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastele ne vesihanan alla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
06.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska et kostuttanut sitä. Kaikki ei osaa vaikka olisi kirjalliset ohjeet. On niin kiire nauttimaan.

Vierailija
4/4 |
06.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käyttää pelkkää ruisjauhoa, eikä laita taikinaan rasvaa, niin kuoresta tule pahvia. Myös riisipuuron tulee olla runsasta, rasvaista ja löysää, ei kuivaa kikkarettaa veteen keitettynä.

Piirakat myös pitää voidella muna-kermaseoksella ennen uuniin laittoa (ehkäisee sen riisipuuron kuivumisen) ja uunista otettuna sulatetulla voilla, ei millään vesi-voi-seoksella.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kuusi