Tulee muutem edulliseksi kun ostaa pussillisen pakastepullia ja tekee niistä laskiaispullat
Jos ei itse viitsi leipoa. Ja pakastepullista voi vaikka pastaa vain pari pullaa kerrallaan.
14 kpl Pirkka-pullia maksaa alle 3 €. Kerma noin euron.
Kommentit (27)
Juu, ei tosiaan tarvitse pihistellä kermassakaan.
Mulla on itsepiastettavia pirkka-vehnäsämpyliä, kuohukermaa 2dl jasokeria. Voinko tehdä niistä köyhän ritarin laskiaispullia?
Ne on itseasiassa ihan hyviä, voipullia ja tähtipulliakin niistä saa.
Luulekkonää, ettei kukaan ole tuota vielä keksinyt?
Köyhä ritari kirjoitti:
Mulla on itsepiastettavia pirkka-vehnäsämpyliä, kuohukermaa 2dl jasokeria. Voinko tehdä niistä köyhän ritarin laskiaispullia?
Ehdottomasti!
Olis muuten Runebergin päivä nyt🙄. Väännänkö tortut?
Yksi laskiaispulla riittää, joten pakastepullat unohtuisi pakkaseen. Mielummin ostan yhden tuoreen pullan kermavaahdolla ja hillolla kun ostan tarvikkeet kaappiin.
Vierailija kirjoitti:
Luulekkonää, ettei kukaan ole tuota vielä keksinyt?
Varmasti, mutta saapi kai sitä vinkata kun ei pakastepullat (ja niiden edullisuus) ole välttämättä kaikille tuttuja?
Ja valmiit laskiaispullat on kalliiiita....
Mennään hiihtolomalla Lappiin ja joka vuosi teen asuntoautossa laskiaispullat valmispullista. Tai joskus on ollut omia pakkasesta mutta ei siis tuoreita. Maistuu hyvältä kaakaon kanssa! Ja hilloa on tarpeeksi eikä se pulla ole mikään ylisuuri ja kuiva vaan just sopivan kokoinen täytettäväksi.
Ja mantelimassa on helppo tehdä itse: mantelijauhe + tomusokeri ja vähän vettä/sitruunanmehua. Suosittelen.
Vierailija kirjoitti:
Kaiken lisäksi kun täyttää pullat itse, voi olla varma, että välissä on oikeaa kermavaahtoa ja sopiva määrä mantelimassaa tai hilloa.
Tutuaa homaa pakaste pullat,itse tehdyt hillot ja kermavaahto, itse vatkattu kerma ennen.Uposi heti kaikki.Nykyisin pulla karkki kielto.Vatsa kun levii vaan niistä meikäläisellä.
Tulee tosi hyviä ku laittaa pullavaa + kermavaahtoa ja hilloa :D
Syön tota toisinaan.
No en nyt tiedä edullisuudesta… ei se pullan leipominen muutenkaan maltaita maksa. Helpommalla kyllä pääsee, ja ihan hyviä noi pakastepullatkin on.
Vielä on niitäkin jotka haluavat syödä laskiaispullan mantelimassalla. Sitä ei kaupasta kyllä löydä, joten sellaisen laskiaispullan halutessaan on ostettava valmis.
Ihan ok mutta parhaimman makuiset saa itse tehdyistä pullista. Niitäkin voi tehdä ja pakastaa raakoina tai heti paistamisen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Olis muuten Runebergin päivä nyt🙄. Väännänkö tortut?
Tein 30 torttua. Myyty melkeen kaikki.
Onko ne sitten laiskiaispullia? 🤭
Vierailija kirjoitti:
Vielä on niitäkin jotka haluavat syödä laskiaispullan mantelimassalla. Sitä ei kaupasta kyllä löydä, joten sellaisen laskiaispullan halutessaan on ostettava valmis.
Miten niin ei löydä? Melkein joka kaupassa.
Kaiken lisäksi kun täyttää pullat itse, voi olla varma, että välissä on oikeaa kermavaahtoa ja sopiva määrä mantelimassaa tai hilloa.