Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Yksin elävät, teettekö koskaan riisiä+kanaa uunissa? Entä riisin säilyvyys?

Vierailija
01.02.2022 |

Kysyn koska haluaisin tehdä sellaista riisi+kanaruokaa joka valmistetaan uunissa isossa vuoassa mut entä riisin säilyvyys? Pitääkö kypsentämisen jälkeen syödä ruoka viimeistään seuraavana päivänä vai säilyykö riisi jääkaapissa vielä kolmanteen päivään? Ei yksin voi syödä koko vuoallista kerralla.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

voihan sitä pakastaa. Kyllä se ainakin pari päivää säilyy jääkaapissa

Vierailija
2/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et vaan tee pieneen vuokaan?🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyy sen 3pv hyvin.

Vierailija
4/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita riisiä uuniin, keitän sitä vaan yhden kerran tarpeisiin, koska en halua säilyttää sitä jääkaapissa.

Vierailija
5/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus ihan kiva ruoka.

Vierailija
6/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt riisiä useamman päivän monesti, vaikkei sitä suositella. Muista jäähdyttää ylijäänyt ruoka nopeasti esim. parvekkeella. Vähentää riskiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennetty riisi ei ole paras mahdollinen säilytettävä, Kaukoidässä keittävät joka aterialle uuden.

Vierailija
8/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi et vaan tee pieneen vuokaan?🤣

Joo,tätä varten ostin semmosen pikku vuuan. Siihen on hyvä tehdä yhdelle pariksi päivää. Ei tarvi pakastaa,ei niitä muista kuitenkaan syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran söin viikon vanhaa riisiä, hui! Ei tullut edes vatsanväänteitä.

Vierailija
10/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä syön kolme päivää jääkappissa ollutta riisiä, lämmitän vaan kunnolla kuumaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisi on kuulemma tarkka kylmäsäilytyksessä, voi syntyä bakteereja liian lämpimässä.

Vierailija
12/13 |
02.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen ainakin kerran kuussa. Pakastan käteviin purkkeihin loput. Yleensäkin kokkaan kerran kuussa kanaa, kerran kuussa naudansuikaleita, kerran kuussa jauheliharuokaa, j.n.e ja aina reilun määrän, joista pakkaseen aina loput. Asun yksin ja tämä minulle kannattaa, sillä ostan harkiten ja tarjouksista. Tomaatteja tai kurkun, paprikaa tai hedelmiä ostan toki tuoreina. Leipää en syö (aamulla kahvi ja puuro plus maitoa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
02.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä asun yksin ja kokkaan aina kerralla 4-6 päivän satsin. Aina on ruoka pysynyt hyvänä jääkaapissa (päätellen sen ulkonäöstä, hajusta, mausta ja koostumuksesta sekä siitä, ettei sen syömisestä ole tullut mitään ongelmia).