Miten tuunaatte Jalostajan hernarin?
Minä laitoin siihen pieniä ruisleivänpalasia ja hiukan sinappia.
Tuunaatteko te oikein kunnolla? Miten?
Kommentit (13)
Kermaa ja paistettua pekonisilppuahan siihen laitetaan. Ja sinappia, mutta en sinappia sanoisi tuunaamiseksi, vaan maustamiseksi.
Paistan naudanjauhelihaa 10% (en mitenkään paljoa kuitenkaan) ja sipulia joukkoon, ripaus pippuria lopuksi.
Ampumaradalla terästän 9mm vaippaluodilla.
Tulee tosin sanomista kun maapohja pitää kaivaa ylös 2m syvyyteen ja toimittaa Ekokemille. Lyijy vielä menee mutta Jalostajan hernekeiton joutuu keräämään erikoistiimi hazmat-puvut päällä.
Joskus kännipissäni laiton nakin pätkiä ja sipulia, en muista tuliko hyvää, ilmeisesti koska olin syönyt kaikki.
pilkon puolikkaan tai pienen sipulin, ruskistan sitä ja sekaan, tietysti myös sinappia päälle
Vierailija kirjoitti:
Hyi v..ttu. Syökö joku oikeasti tuollaista??
Kokitkin.
Sinappia ja meiramia. Syön juustonäkkärin ja kylmän maidon kera. Siinä se.
pakkiin vaan vettä joukkoon ja nuotiolla
👍