Pitääkö loimulohifileepala lämmittää?
Ostin kaupasta sellaisen, pitääkö se siis laittaa uuniin kypsymään vai mitä?
Kommentit (6)
Jos liikaa lämmittää, se kuivaa korpuksi.
Kypsä tuote. Voi syödä kylmänä tai vähän lämmittää.
Käytäpä järkeäsi, oletan että sulla sellainen on. Mitä mielestäsi tarkoittaa loimuttaminen? Jos sulla on normaali järki, pitäisi tulla mieleen, että ahaa, loimutettu eli tulenliekkejä on käytetty. Mitäpä silloin tapahtuu lohelle? No kas, sehän kypsyy. Käytä siis sitä lohta niin kuin haluat eli oman makusi mukaan kylmänä tai kuumennettuna.
200 astetta uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Ei kannata raakaa syödä vaikka ketjussa huumoriveikot niin väittävät.
Ite oon laittanut vuokaan vielä kermaa niin hautuu mureaksi :p
Se on valmis ja kypsä, ei tarvitse tehdä muuta