Mitä kasvisruokaa teksitte briejuustosta?
Kommentit (24)
Vierailija kirjoitti:
Ensin heität sen juuston roskiin ja mietit sitten.
Miksi? Ei AP kysynyt vegaanisia reseptejä.
Googleta brie tart, se on ehkä paras ruoka tuosta.
Juusto ei ole kasvis.
Brie syödään yleensä sellaisenaan, esim. viinirypäleiden tai keksien kanssa.
Mutta jos nyt pakko on jotain epäkasvisruokaa vääntää, niin vaikka brie-kasvispiirakka.
Uunibrie! Se on oikeastaan herkku eikä siis ehkä se, mitä haet, mutta suosittelen silti.
Syöt sen sellaisenaan, viikuna- tai vadelmahillolla.
Jonkin salaatin. Salaattia, brietä, viinirypäleitä, pähkinää.
Vierailija kirjoitti:
Googleta brie tart, se on ehkä paras ruoka tuosta.
Tai sitten laitat sen uuniin joksikin aikaa, se sulaa vähän ja syöt esim. leivän kanssa, sen leivän pitäisi olla jotain oikeaa leipää mieluiten, siis hapatettua ja sellaista rapeaa.
Baked brie sanoilla löydät reseptejä.
Vierailija kirjoitti:
Juusto ei ole kasvis.
Brie syödään yleensä sellaisenaan, esim. viinirypäleiden tai keksien kanssa.
Mutta jos nyt pakko on jotain epäkasvisruokaa vääntää, niin vaikka brie-kasvispiirakka.
Olen syönyt jo keksien kanssa, mutta alkaa kyllästyttään. Piirakkaa voisi kokeilla
T.AP.
Vierailija kirjoitti:
Juusto ei ole kasvisruokaa.
Kasvisruuissa käytetään usein juustoa, tässä ei kysytty vegaanireseptejä.
Salaatti jossa uunissa paahdettua punajuurta, brietä, pähkinöitä. Tomaattipasta, päälle pari siivua brietä. Kasvislasagne. Näissä esim käytän.
Ei sitä oikein ruuanlaitossa käytetä. Brietä... syödään sellaisenaan.
Oisko joku kukkakaali-parsakaali-peruna gratiini? Omnomnom.
Mä syön kanssa aina vaan omenan kanssa, joskus salaatissa. Pitääpä kokeilla reseptejä.
En oo ikinä törmännyt siihen että briestä laitettaisiin ruokaa. Sveitsissä asuessani oli tapana sulattaa kiekko uunissa ja dipata siihen leipätikkuja tai patonkia.
Vierailija kirjoitti:
En oo ikinä törmännyt siihen että briestä laitettaisiin ruokaa. Sveitsissä asuessani oli tapana sulattaa kiekko uunissa ja dipata siihen leipätikkuja tai patonkia.
Paista voissa paahtaen kahtia leikattu pala hyvää patonkia. Levitä brie vielä kuumien puolikkaiden päälle ja viimeistele juoksevalla hunajalla. Oheen vihreä salaatti tummalla balsamicolla, pähkinöillä ja viinirypäleillä.
Ensin heität sen juuston roskiin ja mietit sitten.