Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Söin palavaan nälkääni pastaa, pestoa, pinjansiemeniä ja parmesaania. Vasta sitten tulin ajatelleeksi, että onpa tyhjää ravintoarvollisesti

Vierailija
24.01.2022 |

Italiassa syövät ihan normaalisti tuolla tavalla. Mutta tuohan on vain höttöä.

Miksi tuollaiset ruoat ovat levinneet niin laajalti?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puhuttaessa italialaisesta ruokakulttuurista, mieleen tulee usein pasta tai pizza, mutta se on jotain ihan muuta.

Vierailija
2/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sä sönkötöt?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

P-päivä? Päälle pirtelöä? Parasta!

Vierailija
4/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

P-päivä? Päälle pirtelöä? Parasta!

En huomannutkaan. Ihan hauska. ap

Vierailija
5/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinjansiemenet ovat terveellinen herkku - ne sisältävät reilusti mm. kaliumia. Niissä on myös magnesiumia ja sinkkiä.

Vierailija
6/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan tuossa vaikka mitä: hiilihydraatteja, kuituja, pieni määrä kasviksia, maitotauloustuotteiden proteiinia ja pastan + pinjansiementen proteiinit, hyvää rasvaa (oliiviöljy olettaisin ja pinjansiemenet)...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puhuttaessa italialaisesta ruokakulttuurista, mieleen tulee usein pasta tai pizza, mutta se on jotain ihan muuta.

Niinpä. Pesto sisältää pinjansiemiä ja parmesaania🤣

Vierailija
8/8 |
24.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhyy, kuolet kuitenki vaikka söisit aina joka päivä 100 %:sen täydellisesti.

Relaa vähä.