Söin palavaan nälkääni pastaa, pestoa, pinjansiemeniä ja parmesaania. Vasta sitten tulin ajatelleeksi, että onpa tyhjää ravintoarvollisesti
Italiassa syövät ihan normaalisti tuolla tavalla. Mutta tuohan on vain höttöä.
Miksi tuollaiset ruoat ovat levinneet niin laajalti?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
P-päivä? Päälle pirtelöä? Parasta!
En huomannutkaan. Ihan hauska. ap
Pinjansiemenet ovat terveellinen herkku - ne sisältävät reilusti mm. kaliumia. Niissä on myös magnesiumia ja sinkkiä.
Onhan tuossa vaikka mitä: hiilihydraatteja, kuituja, pieni määrä kasviksia, maitotauloustuotteiden proteiinia ja pastan + pinjansiementen proteiinit, hyvää rasvaa (oliiviöljy olettaisin ja pinjansiemenet)...
Vierailija kirjoitti:
Puhuttaessa italialaisesta ruokakulttuurista, mieleen tulee usein pasta tai pizza, mutta se on jotain ihan muuta.
Niinpä. Pesto sisältää pinjansiemiä ja parmesaania🤣
Yhyy, kuolet kuitenki vaikka söisit aina joka päivä 100 %:sen täydellisesti.
Relaa vähä.
Puhuttaessa italialaisesta ruokakulttuurista, mieleen tulee usein pasta tai pizza, mutta se on jotain ihan muuta.