Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voisiko joku kokenut leipuri auttaa? Teen parhaillaan focaccialeipää, mutta resepti on hieman epäselvä...

Leipuri Hiiva
18.01.2022 |

Eli tuossa reseptin ohjeissa käsketään lisäämään vettä, mutta reseptin ainesosissa ei mainita yhtään paljonko sitä vettä tulisi laittaa. Paljonko laittaisin kun jauhoja on noin 7 dl?

https://www.archanaskitchen.com/whole-wheat-rosemary-focaccia-bread

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitä joku 3 rkl öljyä ja loput sen verran vettä, että siitä tulee mukavantuntuinen taikina.

t. uroskokki.

Vierailija
2/6 |
18.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehkä jotain 3 desiä, lisää jos jää liian kiinteäksi. Luulen että Focaccia saa olla aika löysää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eti joku toinen ohje ja kurkkaa sieltä

Vierailija
4/6 |
18.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oih, focaccia on niin hyvää! Pitäis taas tehdä pitkästä aikaa.

Vierailija
5/6 |
18.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ehkä jotain 3 desiä, lisää jos jää liian kiinteäksi. Luulen että Focaccia saa olla aika löysää.

Niin sekin että täysjyväjauhot taitaa sitoa enemmän nestettä jos nyt oikein muistan

Vierailija
6/6 |
18.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, mulla on tosiaan täysjyväjauhoja... Kokeillaan lähteä sillä kolmella mitä joku tuossa ehdotti. En ole koskaan tehnyt focacciaa, joten en oikein tiedä miten paksulta taikinan pitäisi näyttää, mutta YouTubesta voisin varmaan löytää videon, jossa näkee miltä näyttää...

T.AP