Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hillosokeri leivonnassa?

Vierailija
14.05.2015 |

Ajattelin leipoa jotain, mutta kaapissa vaan pari pakettia hillosokeria. Siis muita aineita kyllä, mutta onko kukaan kokeillut hillosokerin toimivuutta leivonnassa? Meneekö ihan vihkoon, jos käytän tavallisen sokerin sijaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen usein käyttänyt leivonnassa, hyvin onnistuu, en huomannut mitään eroa.

Vierailija
2/5 |
14.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pektiiniä eli hillon sakeuttamisainetta siihen kai vaan on lisätty. Jossain pannukakussa et varmalla ero huomaa, mutta monimutkaisia systeemeistä en sitten tiedä. Itse en ole kokeillut, mutta korvaan ns tavallisen sokerin yleensä jollain tummemmalla, joskus onnistuu paremmin joskus huonommin.

Vierailija
4/5 |
09.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos tästä!

Just huomasin huitasseeni hillosokeri kakkutaikinaan 😅

Vierailija
5/5 |
09.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytin vahingossa pullataikinaan hillosokeria.  Taikina oli hitusen tummempaa. Luulin ensin sen johtuvan jauhoista. Mielestäni pullista tuli säilyvämpiä, ehkä jopa paremman makuisia!?