Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi aurajuusto ei sula?

Vierailija
14.01.2022 |

Padoissa ja kastikkeissa pysyy kokkareisena. Uunissa rapsakoituu, mutta ei sula esim pitsan päälle. Näin on jo pitkään. Täytyy varmaan vaihtaa valmistajaa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
14.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei aurajuustoa tee kuin valio.

Vierailija
2/6 |
14.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sen kuulukaan kokonaan sulaa, vaan vain osittain, eli käytännössä vain pehmenee. Murenna tarpeeksi pieneksi tai osta valmista murua. Tai kokonaan eri juustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
14.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei aurajuustoa tee kuin valio.

Niin siis tarkoitinkin että vaihdan pois aurajuustosta ja tietty valiosta samalla.

Vierailija
4/6 |
14.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulaa taatusti kun laittaa kaikki nupit kaakkoon!

Vierailija
5/6 |
14.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onks se sulatejuusto Valion? Jos ei ole, niin ei se välttämättä sulakaan.

Vierailija
6/6 |
14.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän sen tyyppisten juustojen ole tarkoituskaan sulaa. Aura rinnastuu enemmän tuorejuustoihin (mozzarella, varsinaiset tuorejuustot, rahka) eli sitä ei ole kovin kauan kypsytetty. Se on matalahappoinen ja rakenteeltaan mureneva. Matalahappoiset juustot eivät yleensä sula.