Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

APUA!! kysymys

Vierailija
07.05.2015 |

Reseptissä lukee ruokosokeri, kotona kaapeista löytyy vain tavallaista ja fariinisokeria. Voiko ruokosokerin korvata jommallakummalla? Teen siis jotain banaanileivoshässäköitä... meneekö maku/koostumus mönkään väärällä sokerilla? Kiitos vastauksista!!! (resepti:http://www.kinuskikissa.fi/kevaiset-banaanileivokset/?hakusivu=1 )

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apua!

Vierailija
2/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä kaikki kotileipurit?

Vierailija
4/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fariinisokerilla voi, mutta laita vähän vähemmän kun mitä ohjeessa neuvotaan

Vierailija
5/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokosokeri on yhtä makeaa kuin tavallinen kidesokeri, joten voit korvata sillä tavallisen sokerin yksi yhteen. Ruokosokeri antaa leivonnaiselle aromia ja hiukan enemmän väriä. Fariinisokeri on taas makeampaa ja antaa tumman värin. Voit hyvin käyttää tavallista sokeria.

Vierailija
6/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tavallinen taloussokeri ole ruokosokeria, tai sitten juurikassokeria? Miten varsinainen ruokosokeri eroaa siitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista! Fariinisokeriakaan ei ole, että kidesokerilla mennään sitten! :) vastauksena viimeiseen kysymykseen: elän siinä käsityksessä että ruokosokeri on jotain tummempaa "muka-terveellisempää" sokeria... voin olla väärässä.. Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan neljä