APUA!! kysymys
Reseptissä lukee ruokosokeri, kotona kaapeista löytyy vain tavallaista ja fariinisokeria. Voiko ruokosokerin korvata jommallakummalla? Teen siis jotain banaanileivoshässäköitä... meneekö maku/koostumus mönkään väärällä sokerilla? Kiitos vastauksista!!! (resepti:http://www.kinuskikissa.fi/kevaiset-banaanileivokset/?hakusivu=1 )
Kommentit (7)
Fariinisokerilla voi, mutta laita vähän vähemmän kun mitä ohjeessa neuvotaan
Ruokosokeri on yhtä makeaa kuin tavallinen kidesokeri, joten voit korvata sillä tavallisen sokerin yksi yhteen. Ruokosokeri antaa leivonnaiselle aromia ja hiukan enemmän väriä. Fariinisokeri on taas makeampaa ja antaa tumman värin. Voit hyvin käyttää tavallista sokeria.
Eikö tavallinen taloussokeri ole ruokosokeria, tai sitten juurikassokeria? Miten varsinainen ruokosokeri eroaa siitä?
Kiitos vastauksista! Fariinisokeriakaan ei ole, että kidesokerilla mennään sitten! :) vastauksena viimeiseen kysymykseen: elän siinä käsityksessä että ruokosokeri on jotain tummempaa "muka-terveellisempää" sokeria... voin olla väärässä.. Ap
Apua!