Pystyykö kotikaljaa 'vahvistamaan' jotenkin?
Kotona on siis 6 keskiolutta ja mietin et voiko niistä saada jollain konstilla vahvempaa, että nousisi päähän tuplasti paremmin. Vinkkejä kiitos
Kommentit (41)
Siis mitä sinulla on, mitä pitää vahvistaa? Taidat olla jo siinä pisteessä, ettei lopun elämää kestävä raittiuskaan sinua selväksi saa.
Sekava aloitus.
Kotikaljan saat aina n. 14% vahvuiseksi isommalla sokerimäärällä ja pidemmällä käymisajalla.
Silloin se on kiljua ja maistuu takuulla pahalta.
M. 5% asti maku voi pysyä hyvänä, mutta vaatii taitoa.
Keskikaljaa voi vahvistaa kaatamalla viinaa sekaan, mutta mitä järkeä siinä on?
No, joskus tenukepit lisäsivät kaljaan Lasolia, joten 1. vastaajan läsidesivinkki on pätevä...
Miksi et osta vain 3-4 vahvusta olutta?
Lisää joukkoon Illodinia. Niin ammattilaiset tekee.
Siksi, että rahani ovat loppu ja halua muutenkin juoda salaa vahvempaa.
T. Ap
Sekoita niihin vodkaa. Jos kotikaljasta haluat vahvempaa niin lisää sokeria ja jotain tehohiivaa ja anna käydä.
Lukekaa myös tarkkaan. Tämä on kolmos olutta. Haluan vielä siitäkin vahvempaa.
Viinaan ei ole rahaa, koska olen juonut rahani.
T. Ap
Vierailija kirjoitti:
Lukekaa myös tarkkaan. Tämä on kolmos olutta. Haluan vielä siitäkin vahvempaa.
Viinaan ei ole rahaa, koska olen juonut rahani.
T. Ap
Miksi puhut otsikossa kotikaljasta?
Lorauta pirtua sekaan, niin vahvistuu. Niin tehtiin aikoinaan Linda siideri. Tosin sen myynti kiellettiin juuri tuon tempun vuoksi, kun silloin kaupassa myytävä siideri ja lonkerokin piti tehdä käymismenetelmällä eikä lantraamalla pirtua.
Eau de Cologne eli Kolina oli ennen alan miesten ja joskus naistenkin juoma.
Jos ei maistunut, niin tuoksui paremmalle kuin Lasol.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lukekaa myös tarkkaan. Tämä on kolmos olutta. Haluan vielä siitäkin vahvempaa.
Viinaan ei ole rahaa, koska olen juonut rahani.
T. ApMiksi puhut otsikossa kotikaljasta?
Se on kotikaljaa, mutta keski-oluen vahvuista. Kaupasta saa vahvaakin kotikaljaa.
T. Ap
on kotikaljaa mutta on kuitenkin keskiolutta... olisit kirjoittanut että keskioluen vahvuista kotikaljaa. Et saa siitä mitenkään vahvempaa ellet tislaa sitä
Kaverini osti kerran vahingossa I-veroluokan olutta ja sen huomattuaan vahvisti pilsneriä wiskillä. Tuloksena meni vatsa täysin sekaisin ja yö kului pyöriessö sängyn ja wessan väliä! Kyllä kossu on poikaa ja sitä ei tarvitse kuin pari pulloa tullakseen onnelliseksi!
Vierailija kirjoitti:
on kotikaljaa mutta on kuitenkin keskiolutta... olisit kirjoittanut että keskioluen vahvuista kotikaljaa. Et saa siitä mitenkään vahvempaa ellet tislaa sitä
Tislaamalla saa vahvempaa ja voi tulla jopa terveellisempää, kun alkoholin kokonaismäärä pienenee.
Omituinen kysymys. Jos haluat siitä vahvempaa, täytyy siihen lisätä alkoholia. Miksi kysyt itsestäänselvyyttä?
Kotikalja on siis kaljaa jota on kotona. Kalja, eli olut joka on kotona. Kotikalja on kotona olevaa olutta eli toiselta nimeltään kotiolutta.
Ymmärsittekö? Ei se mitään, en minäkään.
Paras hinta-laatusuhde on maustamattomissa käsideseissä. Myös Lidlen vihreä suuvesi on oiva.
Vierailija kirjoitti:
Omituinen kysymys. Jos haluat siitä vahvempaa, täytyy siihen lisätä alkoholia. Miksi kysyt itsestäänselvyyttä?
Onko olemassa jotain laillisia joka kodista löytyviä Turvallisia aineita muuta kuin alkoholia millä alkoholista saisi vahvempaa? Tai siis päihdyttävämpää?
Pumppaa joukkoon muutama painallus käsidesiä. Toimii niin koti- kuin keskikaljaankin.