subwayn kana oli raakaa?
Tilasin subwayssä subin kananrinnalla. Ihmettelin kun purressa kana tuntui ihan kuin olisi raakaa lihaa pureskellut, ei maistunut yhtään kypsältä kanalta. Väriltään oli myös ihan läpikuultava ja raa'an värinen, tosi vaalea, toisella puolella vain ihan haalea parilan paistopinta. Onko mahdollista, että subissa olisi ollut tarjolla raakaa kanaa? Paistavatko kanat ko. paikassa itse vai tuleeko nuo kanat valmiiksi paistettuna?
Kommentit (38)
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:10"]
Laita palautetta koko ketjulle, ei siis ainoastaan kyseiseen ravintolaan. Varmasti ihan inhimillinen virhe ja palaute estää uudelleen tapahtumisen, ties vaikka saisit vielä korvaustakin!
[/quote]
Tässä vaan pelkään, että jos oli raakaa niin onko tässä ruokamyrkytys tai salmonella edessäpäin. Söin kuitenkin melkein koko subin, koska ajattelin että ''kypsänähän ne tänne tulee varmasti''
Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta.
En tiedä, mutta kerran olen saanut Subista mahataudin ja useamman kerran salaatissa sellaisia pahaksi nahistuneita kappaleita mukana.
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]
Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta.
[/quote]
Kai ne thaikutkin voivat epäonnistua kypsennyksessä?
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"][quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:10"]
Laita palautetta koko ketjulle, ei siis ainoastaan kyseiseen ravintolaan. Varmasti ihan inhimillinen virhe ja palaute estää uudelleen tapahtumisen, ties vaikka saisit vielä korvaustakin!
[/quote]
Tässä vaan pelkään, että jos oli raakaa niin onko tässä ruokamyrkytys tai salmonella edessäpäin. Söin kuitenkin melkein koko subin, koska ajattelin että ''kypsänähän ne tänne tulee varmasti''
[/quote]
Salmonellaa ei Suomessa taida enää olla vaikka kanaa raakana söisi. Jonkin tasoinen ruokamyrkytys tosin voi olla edessä. Toivottavasti ei mutta sisällytä tämäkin vielä palautteeseesi.
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]
Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta.
[/quote]
No tätä ajattelin itsekkin, että näin varmasti on. Mutta tuon kanan rakenne oli silti ihan erilainen kuin ennen. Olen siis ko. tuotteen Subissa syönyt AINA siellä käydessäni, enkä koskaan ole mitään vastaavaa nähnyt siellä.. ap
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:15"]
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]
Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta.
[/quote]
Kai ne thaikutkin voivat epäonnistua kypsennyksessä?
[/quote]
Ei siinä prosessissa. Kypsää on, vaikka muulta saattaa näyttääkin.
Jaahas luin uudestaan tulleet viestit. Saattaa siis salmonellakin olla vaarana jos kanat Thaimaasta asti tulevat. Seuraile tarkasti oloasi!
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:17"]
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]
Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta.
[/quote]
No tätä ajattelin itsekkin, että näin varmasti on. Mutta tuon kanan rakenne oli silti ihan erilainen kuin ennen. Olen siis ko. tuotteen Subissa syönyt AINA siellä käydessäni, enkä koskaan ole mitään vastaavaa nähnyt siellä.. ap
[/quote]
sulle on nyt sattunut pala, joka on jäänyt jumiin suolauslaitteeseen ja siksi tärkkelystä oli siinä mukana paljon.
Siis tuleeko Subin kanat Thaimaasta? Oikeasti?
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]
Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta.
[/quote]
Hyi yökötys.
No miettikää nyt tavallista kanaa, jonka valmistatte itse tai ostatte vaikka kaupan grillistä ja Subin kanaa. Onko rakenne ja maku mielestänne samanlainen?
Ovat kyllä niin aneemisen näköisiä ne kanat, että jos yhtään normaalia vähempää on kypsennetty/kananpala on normaalia paksumpi, niin en ihmettele jos olisi raaka. Olen itsekin muutamaan otteeseen käynyt kysymässä että onko kana raakaa.
Salmonella muuten sitten ei välttämättä oireile, itsellä ollut oireettomana. Leikkaa kynnet lyhyiksi, pese kädet aina kunnolla ja pelkästään nestesaippualla ja muutenkin huolehdi hyvin WC-hygieniasta, niin pöpö häviää sit jossain vaiheessa (jos sulla se on). On kuitenkin vaarallinen riskiryhmille (vauvat, vanhukset, sairaat), joten vältä näitä ryhmiä ennenkuin tiedät oletko saanut pöpön
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:24"]
No miettikää nyt tavallista kanaa, jonka valmistatte itse tai ostatte vaikka kaupan grillistä ja Subin kanaa. Onko rakenne ja maku mielestänne samanlainen?
[/quote]
Olen SAMAN kyseisen tuotteen syönyt lukuisia kertoja subissa ja tämän on ainoa kerta, kun tuo broilerin liha on oikeasti tuntunut raa'alta lihalta. Vertaan siis aiempiin kokemuksiin, en toisten valmistajien tuotteisiin. ap
Yäk, thaimaalaista kanaa. Taisi minun syömiset siellä olla tässä. Ei sillä että kovin usein kävisinkään, edellisestä kerrasta varmaan yli vuosi
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:21"]
Siis tuleeko Subin kanat Thaimaasta? Oikeasti?
[/quote]
Melkoinen hiilijalanjälki jos näin on. Luulisi että kanoja saisi "hieman" lähempääkin...
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:27"]
Ovat kyllä niin aneemisen näköisiä ne kanat, että jos yhtään normaalia vähempää on kypsennetty/kananpala on normaalia paksumpi, niin en ihmettele jos olisi raaka. Olen itsekin muutamaan otteeseen käynyt kysymässä että onko kana raakaa.
Salmonella muuten sitten ei välttämättä oireile, itsellä ollut oireettomana. Leikkaa kynnet lyhyiksi, pese kädet aina kunnolla ja pelkästään nestesaippualla ja muutenkin huolehdi hyvin WC-hygieniasta, niin pöpö häviää sit jossain vaiheessa (jos sulla se on). On kuitenkin vaarallinen riskiryhmille (vauvat, vanhukset, sairaat), joten vältä näitä ryhmiä ennenkuin tiedät oletko saanut pöpön
[/quote]
Mistä tiesit että sulla oli salmonella jos se ei oireillut?
Itellä kerran sama juttu.. Oli ihan kumisen makusta ja vetistä..
19: olin sellaisella ryhmämatkalla Balteissa vuosia sitten ja moni seurueestamme sai ko. taudin, niin kävin tarkistuttamassa ja olihan se mullakin.
Laita palautetta koko ketjulle, ei siis ainoastaan kyseiseen ravintolaan. Varmasti ihan inhimillinen virhe ja palaute estää uudelleen tapahtumisen, ties vaikka saisit vielä korvaustakin!