Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

subwayn kana oli raakaa?

Vierailija
27.04.2015 |

Tilasin subwayssä subin kananrinnalla. Ihmettelin kun purressa kana tuntui ihan kuin olisi raakaa lihaa pureskellut, ei maistunut yhtään kypsältä kanalta. Väriltään oli myös ihan läpikuultava ja raa'an värinen, tosi vaalea, toisella puolella vain ihan haalea parilan paistopinta. Onko mahdollista, että subissa olisi ollut tarjolla raakaa kanaa? Paistavatko kanat ko. paikassa itse vai tuleeko nuo kanat valmiiksi paistettuna?

Kommentit (38)

Vierailija
1/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita palautetta koko ketjulle, ei siis ainoastaan kyseiseen ravintolaan. Varmasti ihan inhimillinen virhe ja palaute estää uudelleen tapahtumisen, ties vaikka saisit vielä korvaustakin!

Vierailija
2/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:10"]

Laita palautetta koko ketjulle, ei siis ainoastaan kyseiseen ravintolaan. Varmasti ihan inhimillinen virhe ja palaute estää uudelleen tapahtumisen, ties vaikka saisit vielä korvaustakin!

[/quote]

 

Tässä vaan pelkään, että jos oli raakaa niin onko tässä ruokamyrkytys tai salmonella edessäpäin. Söin kuitenkin melkein koko subin, koska ajattelin että ''kypsänähän ne tänne tulee varmasti''

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta. 

Vierailija
4/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, mutta kerran olen saanut Subista mahataudin ja useamman kerran salaatissa sellaisia pahaksi nahistuneita kappaleita mukana. 

Vierailija
5/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]

Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta. 

[/quote]

Kai ne thaikutkin voivat epäonnistua kypsennyksessä?

Vierailija
6/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"][quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:10"]

Laita palautetta koko ketjulle, ei siis ainoastaan kyseiseen ravintolaan. Varmasti ihan inhimillinen virhe ja palaute estää uudelleen tapahtumisen, ties vaikka saisit vielä korvaustakin!

[/quote]

 

Tässä vaan pelkään, että jos oli raakaa niin onko tässä ruokamyrkytys tai salmonella edessäpäin. Söin kuitenkin melkein koko subin, koska ajattelin että ''kypsänähän ne tänne tulee varmasti''
[/quote]
Salmonellaa ei Suomessa taida enää olla vaikka kanaa raakana söisi. Jonkin tasoinen ruokamyrkytys tosin voi olla edessä. Toivottavasti ei mutta sisällytä tämäkin vielä palautteeseesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]

Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta. 

[/quote]

 

No tätä ajattelin itsekkin, että näin varmasti on. Mutta tuon kanan rakenne oli silti ihan erilainen kuin ennen. Olen siis ko. tuotteen Subissa syönyt AINA siellä käydessäni, enkä koskaan ole mitään vastaavaa nähnyt siellä.. ap

Vierailija
8/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:15"]

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]

Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta. 

[/quote]

Kai ne thaikutkin voivat epäonnistua kypsennyksessä?

[/quote]

Ei siinä prosessissa. Kypsää on, vaikka muulta saattaa näyttääkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaahas luin uudestaan tulleet viestit. Saattaa siis salmonellakin olla vaarana jos kanat Thaimaasta asti tulevat. Seuraile tarkasti oloasi!

Vierailija
10/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:17"]

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]

Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta. 

[/quote]

 

No tätä ajattelin itsekkin, että näin varmasti on. Mutta tuon kanan rakenne oli silti ihan erilainen kuin ennen. Olen siis ko. tuotteen Subissa syönyt AINA siellä käydessäni, enkä koskaan ole mitään vastaavaa nähnyt siellä.. ap

[/quote]

sulle on nyt sattunut pala, joka on jäänyt jumiin suolauslaitteeseen ja siksi tärkkelystä oli siinä mukana paljon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tuleeko Subin kanat Thaimaasta? Oikeasti?

Vierailija
12/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:14"]

Ei taatusti ole raakaa. Subwaylle tulee broilerit thaikuista valmiiksi kypsennettynä, viipaloituna ja pakastettuina, halpaa näes. Ongelma vaan on se, että thaikuissa pumpataan broilerin liha täyteen tärkkelyksellä saostettua suolaliuosta ja siitä tulee vähän höttöinen rakenne. Suomalaisressukat luulee sen olevan merkki raakuudesta. 

[/quote]

Hyi yökötys. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miettikää nyt tavallista kanaa, jonka valmistatte itse tai ostatte vaikka kaupan grillistä ja Subin kanaa. Onko rakenne ja maku mielestänne samanlainen? 

Vierailija
14/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ovat kyllä niin aneemisen näköisiä ne kanat, että jos yhtään normaalia vähempää on kypsennetty/kananpala on normaalia paksumpi, niin en ihmettele jos olisi raaka. Olen itsekin muutamaan otteeseen käynyt kysymässä että onko kana raakaa.

Salmonella muuten sitten ei välttämättä oireile, itsellä ollut oireettomana. Leikkaa kynnet lyhyiksi, pese kädet aina kunnolla ja pelkästään nestesaippualla ja muutenkin huolehdi hyvin WC-hygieniasta, niin pöpö häviää sit jossain vaiheessa (jos sulla se on). On kuitenkin vaarallinen riskiryhmille (vauvat, vanhukset, sairaat), joten vältä näitä ryhmiä ennenkuin tiedät oletko saanut pöpön

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:24"]

No miettikää nyt tavallista kanaa, jonka valmistatte itse tai ostatte vaikka kaupan grillistä ja Subin kanaa. Onko rakenne ja maku mielestänne samanlainen? 

[/quote]

Olen SAMAN kyseisen tuotteen syönyt lukuisia kertoja subissa ja tämän on ainoa kerta, kun tuo broilerin liha on oikeasti tuntunut raa'alta lihalta. Vertaan siis aiempiin kokemuksiin,  en toisten valmistajien tuotteisiin. ap

Vierailija
16/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yäk, thaimaalaista kanaa. Taisi minun syömiset siellä olla tässä. Ei sillä että kovin usein kävisinkään, edellisestä kerrasta varmaan yli vuosi

Vierailija
17/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:21"]

Siis tuleeko Subin kanat Thaimaasta? Oikeasti?

[/quote]

Melkoinen hiilijalanjälki jos näin on. Luulisi että kanoja saisi "hieman" lähempääkin...

Vierailija
18/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:27"]

Ovat kyllä niin aneemisen näköisiä ne kanat, että jos yhtään normaalia vähempää on kypsennetty/kananpala on normaalia paksumpi, niin en ihmettele jos olisi raaka. Olen itsekin muutamaan otteeseen käynyt kysymässä että onko kana raakaa.

Salmonella muuten sitten ei välttämättä oireile, itsellä ollut oireettomana. Leikkaa kynnet lyhyiksi, pese kädet aina kunnolla ja pelkästään nestesaippualla ja muutenkin huolehdi hyvin WC-hygieniasta, niin pöpö häviää sit jossain vaiheessa (jos sulla se on). On kuitenkin vaarallinen riskiryhmille (vauvat, vanhukset, sairaat), joten vältä näitä ryhmiä ennenkuin tiedät oletko saanut pöpön

[/quote]

Mistä tiesit että sulla oli salmonella jos se ei oireillut?

Vierailija
19/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itellä kerran sama juttu.. Oli ihan kumisen makusta ja vetistä..

Vierailija
20/38 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

19: olin sellaisella ryhmämatkalla Balteissa vuosia sitten ja moni seurueestamme sai ko. taudin, niin kävin tarkistuttamassa ja olihan se mullakin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi neljä