Onnko kukaan alkanut kilpailemaan woltin kanssa vielä siiitä että joku vielä valmistaisi ne tuomansa ruoat pöytään? Puolivalmisateriathan tietysti on jo olemasssa.
Kommentit (6)
Totttakai se työ siinä maksaaa kun mietitään että miten paljon siihen liittyy työtunteja. Tarkoiitin puolivalmisteilla kuluttajaa joka lämmittää tuotteeen lähinnä. En eineksiä. Taaas uusi standardi.
Ai niinkuin Seattle Sutton's?
https://www.seattlesutton.com/?utm_term=seattle%20sutton%20menu&utm_cam…
Taman tyyppisia on vaikka kuinka paljon "roskaruoan" luvatussa maassa. Bon Appetit!
Ja mietttii vaikka jotain leipomoita ja ne leipomotuotteet leivotaan yöllä. Miksi niiitä ei leivota silloin kun asiakas on tenyt sen 8 tunnin työpäivän ja saaapuu turoeeltaan siinä kello 16 maiissa sinne leipomo tiskille ja tuoreen leivän tuoksut kantautuu sietlä ihanasti ja hyväää asiakaspalvelua vaikka olisi ollut vaikka täysin surkea päivä mutta aurinko pilkahtelee sieltä kuitenkin raskaan työpäivän pääätteeksi ja tuore vasta paistettu leipä kainalosssa.
Vierailija kirjoitti:
Ja mietttii vaikka jotain leipomoita ja ne leipomotuotteet leivotaan yöllä. Miksi niiitä ei leivota silloin kun asiakas on tenyt sen 8 tunnin työpäivän ja saaapuu turoeeltaan siinä kello 16 maiissa sinne leipomo tiskille ja tuoreen leivän tuoksut kantautuu sietlä ihanasti ja hyväää asiakaspalvelua vaikka olisi ollut vaikka täysin surkea päivä mutta aurinko pilkahtelee sieltä kuitenkin raskaan työpäivän pääätteeksi ja tuore vasta paistettu leipä kainalosssa.
Uuutta potkua päiväään kun surkea päivä käääntyykin hyväksi ihan hetkesssä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja mietttii vaikka jotain leipomoita ja ne leipomotuotteet leivotaan yöllä. Miksi niiitä ei leivota silloin kun asiakas on tenyt sen 8 tunnin työpäivän ja saaapuu turoeeltaan siinä kello 16 maiissa sinne leipomo tiskille ja tuoreen leivän tuoksut kantautuu sietlä ihanasti ja hyväää asiakaspalvelua vaikka olisi ollut vaikka täysin surkea päivä mutta aurinko pilkahtelee sieltä kuitenkin raskaan työpäivän pääätteeksi ja tuore vasta paistettu leipä kainalosssa.
Uuutta potkua päiväään kun surkea päivä käääntyykin hyväksi ihan hetkesssä.
SIiinä kun mietttii hetkessä mikä on se elämän tarkoiitus suu mutrussa ja yhtäkkiä saakin yllättävän kääänteen ja elämä taas hymyileee.
No siis suomalaiset ravintolat käytännössä kokoonpanevat ja lämmittävät ruoat pakasteista ja puolivalmisteista. Luulitko tosissaan, että Suomessa olisi ravintoloita, joissa ruoka valmistetaan raaka-aineista?
Mitä luulet, jos menuihin tulisi Suomessa sama pakko kuin Italiassa, että puolivalmisteita ja pakasteita sisältävät annokset pitää merkitä erikseen?