Nuo kolmen ja neljän ja minkä lie kymmenen juuston pizzat ovat täysin käsittämätön juttu. Pizzapohja ja pelkkää juustoa, öööö.
Kommentit (15)
Just hyvä jos ei haluu lihaa. Juustoissa on reilusti makua ja rakennetta. Ainoa syömisen arvoinen pakastepizza pitkään aikaan oli Lidlin neljän juuston kiviuunipizza. Melkein ku pizzeriassa, nam! Harmi että saa vaan teemaviikoilla.
Hyviä ovat, kuten myös mozzarellapizza mikä ei paljon muuta kuin juustoa sisällä.
Kesällä söin Vaasankadulla Helsingin Kalliossa sellaisen neljän juuston pizzan melkoisessa krapulassa ja oli kyllä ainakin siinä tilassa just mitä tarvitsin. Kunnolla rasvaa ja suolaa, tosi hyvää.
Nehän on just parhaita. Juustot on niin hyviä että ei se pizza tarvi mitään muuta täytettä.
Kotiin ostamme sellaisia pakastealtaasta. Jokainen voi tuunata mieluisillaan täytteillä.
Aidossa napolilaisessa pizzassa ei muuta olekaan kuin pohja, tomaattikastiketta ja juustoa. Kenties vielä pari tuoretta basilikan lehteä päällä, mutta missään nimessä ei muuta.
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa
Se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa"
dr oetker neljän juuston pitsa :P
mamma mio neljäjuustoa :PP
just hyviä! siihen päälle voi kotona heittää vaikka ananasta ja pepperonia sekä jalopenoja vielä, jos haluu lisämakua… lopuks basilikanlehtiä.
Itse en ymmärrä kebabsalamipekonijauheliha krapulamättöpizzoja, joista ei eri makuja edes erota kun täytteitä on kymmenen ja kaikki lihaa.
Nämähän ovat makuasioita..Jokaisella on omansa ja oikeus niihin =)
Mutta komppaan täysin sinun näkemystäsi. En itsekkään ymmärrä saati pidä tästä
tuhottomasta juuston kylvämisestä.. Pidän kyllä juustoista, mutta se että niitä pitää kylvää joka paikkaan ja
vähintään mozzarella, emmental,edam,aurajuusto, feta, gouda ja pari muuta pitää saada tungettua samaan
pakettiin...Lopputulos muistuttaa oksennusta, makujen sekamelska on sitä luokkaa ettei mikään pääse oikeuksiinsa..
Just parhaita, vaikka olisi vain yhtä juustoa.