Hävikkiexpertit hoi! Mitä tehdä ylijäämä-lihahyytelöstä?
En oikein välitä siitä sellaisenaan. Saisiko siitä tehtyä jotain hyvää tuunattua ruokaa?
Kommentit (17)
Ylijäämä-lihahyytelö ei sanana kuulosta kovin houkuttelevalta.
ylijäämähyydelön voi pakastaa vaikka jääpalarasiaan ja ottaa siitä liemikuutioita lihakeittoon
Lempiruokaani on ylijäämälihahyytelö.
Vierailija kirjoitti:
Lihahyytelö käy hyvin lisä lihaksi keittoihin. Hyytelö sulaa helposti kuuman keiton sekaan ja siitä tulee ylikypsiä pieniä lihasuikaleita, jotka sopivat moneen keittoon.
Iso kiitos vinkistä! Lihakeitto tuosta varmaan tulee. Ei sekään mikään erityinen lempparini, mutta johonkin tuo on käytettävä. :D
Ap
Vierailija kirjoitti:
Ylijäämä-lihahyytelö ei sanana kuulosta kovin houkuttelevalta.
Lihahyytelö ei ole houkuttelevaa vaikkei se ylijäämää olisikaan.
Ap
Vierailija kirjoitti:
ylijäämähyydelön voi pakastaa vaikka jääpalarasiaan ja ottaa siitä liemikuutioita lihakeittoon
Kiitos tästäkin vinkistä! En ajatellut että tuon voi pakastaakin. Ehkä pakastan sen nyt ja laitan keittoon myöhemmin. Mies teki juuri ison satsin jotain kiusausta, turha tehdä keittoa tänään.
Ap
Sopii hyvin hernariin mukaan tai tosiaan liha- tai makkarakeittoon. Voisin kuvitella heittäväni mukaan sen myös johonkin lihapitoiseen kastikkeeseen tai pataan.
Itse paahtaisin tai paistaisin leipää, laittaisin kuumalle leivälle tuota aladobia, sen päälle rutosti vihanneksia, kastike ja mausteet ja toinen leipäpala päälle. Kotitekoinen hampurilaista parempi vaihtoehto.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihahyytelö käy hyvin lisä lihaksi keittoihin. Hyytelö sulaa helposti kuuman keiton sekaan ja siitä tulee ylikypsiä pieniä lihasuikaleita, jotka sopivat moneen keittoon.
Iso kiitos vinkistä! Lihakeitto tuosta varmaan tulee. Ei sekään mikään erityinen lempparini, mutta johonkin tuo on käytettävä. :D
Ap
Hernekeitto on perinteinen joulunjälkeinen ruoka. Yleensä tehdään joulukinkun jämistä, mutta alatoopikuutiot käyvät ihan yhtä hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Sopii hyvin hernariin mukaan tai tosiaan liha- tai makkarakeittoon. Voisin kuvitella heittäväni mukaan sen myös johonkin lihapitoiseen kastikkeeseen tai pataan.
Itse paahtaisin tai paistaisin leipää, laittaisin kuumalle leivälle tuota aladobia, sen päälle rutosti vihanneksia, kastike ja mausteet ja toinen leipäpala päälle. Kotitekoinen hampurilaista parempi vaihtoehto.
En olisi uskonut mutta sait just aladobin kuulostamaan herkulliselta. :D Tattis siis!
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihahyytelö käy hyvin lisä lihaksi keittoihin. Hyytelö sulaa helposti kuuman keiton sekaan ja siitä tulee ylikypsiä pieniä lihasuikaleita, jotka sopivat moneen keittoon.
Iso kiitos vinkistä! Lihakeitto tuosta varmaan tulee. Ei sekään mikään erityinen lempparini, mutta johonkin tuo on käytettävä. :D
Ap
Lihakastikkeeseen
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihahyytelö käy hyvin lisä lihaksi keittoihin. Hyytelö sulaa helposti kuuman keiton sekaan ja siitä tulee ylikypsiä pieniä lihasuikaleita, jotka sopivat moneen keittoon.
Iso kiitos vinkistä! Lihakeitto tuosta varmaan tulee. Ei sekään mikään erityinen lempparini, mutta johonkin tuo on käytettävä. :D
Ap
Hernekeitto on perinteinen joulunjälkeinen ruoka. Yleensä tehdään joulukinkun jämistä, mutta alatoopikuutiot käyvät ihan yhtä hyvin.
Tämäkin on hyvä vinkki. Kiitos siis!
Ap
Ylijäämälihahyytelö kuulostaa silti paremmalta kuin alijäämälihahyytelö.
Hyvä liukkari… lämmetessä rasva rasvaa paikat hyvin.
Keitä makarylliä ja sulata sekaan.
Keität hyytelön ja sitten pakastat keitinliemen.
Lihahyytelö käy hyvin lisä lihaksi keittoihin. Hyytelö sulaa helposti kuuman keiton sekaan ja siitä tulee ylikypsiä pieniä lihasuikaleita, jotka sopivat moneen keittoon.