Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuoritteko uunijuurekset ennen paahtamista?

Vierailija
24.12.2021 |

Vai paahdetaanko kuorineen?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En missään nimessä kuori ennen paahtamista. Kuutioin kaikki juurekset laitan uunipannulle öljyä, mausteet( suola, pippuri) päälle, ja yrtit rosmariinia, timjamia ja päälle hunajaa. Kypsentämisen jälkeen kun vähän jäähtyneet kuorin siinä vaiheessa juurekset näin maku jää paremmin juureksiin.

Vierailija
2/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu minkälaiset kuoret on, esim. porkkanaa en välttämättä mutta punajuuret kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä kuorin (punajuuri/lanttu/nauris/palsternakka) porkkanoita en yleensä, mutta nekin joskus.

Vierailija
4/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki muut kuorineen, mutta lantun ja punajuuret kuorin. Tarjolle viedessä vielä hetki kovaa lämpöä, jotta ovat rapsakoita. Päälle ropsaus merisuolaa myllystä. Niin hyvää (ja edullista)!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän yksi