Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voinko käyttää kuivakakkuun ruokaöljyä?

Vierailija
28.03.2015 |

Haluaisin tehdä tiikerikakun yllättäen tuleville vieraille ja kaupat jo kiinni. Kaapista löytyy voita n. 150 g, floraa ja rypsiöljyä (muut aineet löytyy). Ohjeessa voita tarvitaan 200 g, voinko korvata puuttuvan osan jommalla kummalla muulla rasvalla, vai meneekö ihan mönkään. En ole mitenkään tottunut leipuri...

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
28.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä floraa. Kerta saat voin makua jo siitä 150g määrästä niin tuo pieni ripaus margariinia ei haittaa. :)

Vierailija
2/2 |
28.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Alan sitten kakkua leipomaan. Toivottavasti tulee syötävä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kolme