Kuinka paljon ennen aattoa voi tehdä laatikot jos ei halua pakastaa?
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Tekisin aatonaattona.
Vasta? Eikö säily ollenkaan pidempään?
Viikkoa ennen. Hyvin säilyy jääkaapissa. Kyllä ne kuitenkin tulee vielä kunnolla kuumennettuina pöytään.
Vierailija kirjoitti:
Viikkoa ennen. Hyvin säilyy jääkaapissa. Kyllä ne kuitenkin tulee vielä kunnolla kuumennettuina pöytään.
🤮
Laatikot tulee lähes itsestään ja teen ne vasta aatonaattona.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viikkoa ennen. Hyvin säilyy jääkaapissa. Kyllä ne kuitenkin tulee vielä kunnolla kuumennettuina pöytään.
🤮
Onko pahakin kanuuna?
Vierailija kirjoitti:
Viikkoa ennen. Hyvin säilyy jääkaapissa. Kyllä ne kuitenkin tulee vielä kunnolla kuumennettuina pöytään.
Säilyy, mutta tuskin ihan tuoreelta maistuu.
Aatonaattona kuorin ja pilkon veteen. Aattona keitän juurekset ja paistan niin, että ovat valmiit just joulupöytään. Tulee niin ihana tuoksu.
Miksi et halua pakastaa? Minä pakastan raakoina niin eivät kuivu, kun ei paisteta kahteen kertaan.
Vierailija kirjoitti:
Miksi et halua pakastaa? Minä pakastan raakoina niin eivät kuivu, kun ei paisteta kahteen kertaan.
Ei ole tilaa pakkasessa.
Keskiviikkona paistan. Torstaina vien osan veljelle. Aattona paistetaan raakakarjalanpiiraat, niin ovat tuoreita.
Vierailija kirjoitti:
Laatikot tulee lähes itsestään ja teen ne vasta aatonaattona.
Minä teen aatonaattona psisovalmiiksi. Paistan suoraan joulupöytään.
Joskus alkuviikosta on ne kai tehtävä, aatonaattoon en voi enkä halua jättää. Silloin nautitaan jo joulusta.
Tekisin aatonaattona.