Onko Suomessa joku iso kebabtehdas, mistä kaikki kebab tulee, vai mistä ravintolat sen hankkii?
Kommentit (9)
On montakin kebabtehdasta Suomessa ja ulkomailla vielä paljon lisää. Suurin osa ravintoloista ostaa sen pakasteena.
On toki ja sitten on maatiloja, jotka ovat keskittyneet kebab-eläinten kasvatukseen.
Well Kebab on 17kg varras.
Liha Suomi/Tanska
Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?
Vierailija kirjoitti:
Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?
https://sites.google.com/site/elaeinsivut/home/kebabelain.jpg?attredire…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?
https://sites.google.com/site/elaeinsivut/home/kebabelain.jpg?attredire…
Eli tuo tökätään kokonaisena siihen vartaaseen pyörimään?
Vierailija kirjoitti:
Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?
Kebab eläimestä pyritään käyttämään kaikki mahdollinen.
Paras ja kallein osa on kebab eläimen takakupeesta.
Meilläpäin sitä tehdään havaintojeni mukaan muunmuassa lähikaupoissa vanhentuvista jauhelihoista ao. baareissa!
Se revitään työntekijöiden selkänahasta.