Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko Suomessa joku iso kebabtehdas, mistä kaikki kebab tulee, vai mistä ravintolat sen hankkii?

Vierailija
11.12.2021 |

??

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se revitään työntekijöiden selkänahasta.

Vierailija
2/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

On montakin kebabtehdasta Suomessa ja ulkomailla vielä paljon lisää. Suurin osa ravintoloista ostaa sen pakasteena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

On toki ja sitten on maatiloja, jotka ovat keskittyneet kebab-eläinten kasvatukseen.

Vierailija
4/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Well Kebab on 17kg varras.

Liha Suomi/Tanska

Vierailija
5/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?

Vierailija
6/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?

https://sites.google.com/site/elaeinsivut/home/kebabelain.jpg?attredire…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?

https://sites.google.com/site/elaeinsivut/home/kebabelain.jpg?attredire…

Eli tuo tökätään kokonaisena siihen vartaaseen pyörimään?

Vierailija
8/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitäköhän osaa eläimestä se liha on?

Kebab eläimestä pyritään käyttämään kaikki mahdollinen.

Paras ja kallein osa on kebab eläimen takakupeesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meilläpäin sitä tehdään havaintojeni mukaan muunmuassa lähikaupoissa vanhentuvista jauhelihoista ao. baareissa!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kaksi