Mihin tungen 500g varsiselleriä? Ei uppoa sellaisenaan.
Smoothieen sitä on aivan liikaa, ei mene alas.
Ei Bloody Maryjä.
Ei keittoja.
Onko jotain pataruokaa, kiusausta, kastiketta, mitä vain? Missä resepti? Google on piilottanut kaikki hyvät reseptit jonnekin.
Kommentit (16)
Mä laitan pakkaseen ja otan aina pätkän sieltä. Pasta bolognese, haudutetut potkat, monet pataruuat jne.
Tonnikalatahnaa:
Pieneksi hienonnettua varsiselleriä ja tonnikalaa suunnilleen yhtä paljon, suolakurkkukuutioita noin kolmannes tonnikalan määrästä. Majoneesia, sen verran että koostumus on kohdillaan. Pippuria ja sitruunaa jos haluaa.
Alle paahdettua ruisleipää.
Tuo pakastaminen on hyvä vinkki! Pakasta selleri 100 gramman erissä, niin sinulla on valmiit kerta-annokset pata- ja pastaruokiin. 500 g selleriä on ihan liikaa lisättynä yksittäiseen ruokaan. Spagetti bolognesen lisäksi suosittelen sellaista pastalle sopivaa kasviskastiketta, johon tulee sellerin lisäksi sipulia, valkosipulia, pinaattia ja porkkanaa. Kasvikset kuullotetaan pannulla, maustetaan basilikalla ja valkopippurilla. Lisätään yksi kasvisliemikuutio ja 1 dl ruokakermaa, keitetään 10 minuuttia.
Varsiselleri on ihanaa. Rouskuttele menemään.
Miksi olet hankkinut 500g varsiselleriä, jos et edes tiedä mitä sillä tekisit?
Kiitos. Tuo tonnikalatahna kuulosti oikein hyvältä. Pakastaminen ei tullut mieleeni, teen sen.
ap
[quote author="Vierailija" time="04.03.2015 klo 09:32"]Sinne minne aurinko ei paista :)
[/quote]
Ap han sanoi että ei uppoa sellaisenaan joten muistutetaan että kannattaa nyt ainakin liukastetta käyttää.
Varsiselleriä? Jotain liha-pataa tai vaikka perus jauhelihakastiketta. Mukaan sipulia ja porkkanaa ainakin, jos haluaa niin muutakin. Yleensä laitan juuriselleriä noihin mutta menee se varsisellerikin.
[quote author="Vierailija" time="04.03.2015 klo 09:35"]
Miksi olet hankkinut 500g varsiselleriä, jos et edes tiedä mitä sillä tekisit?
[/quote]
Ainahan se myydään sellaisena kimppuna, ei suinkaan tikku kerrallaan, vaikka kaikki kuitnekin käyttää sen tikku kerrallaan.
Biojätteeseen minä laittaisin. Aussit tunkee sitä valitettavasti ihan joka ruokaan.
Selleri? Hyi saatana. Roskiin joutaa.
Pasta bolognese