Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin tungen 500g varsiselleriä? Ei uppoa sellaisenaan.

Vierailija
04.03.2015 |

Smoothieen sitä on aivan liikaa, ei mene alas.

Ei Bloody Maryjä.

Ei keittoja.

Onko jotain pataruokaa, kiusausta, kastiketta, mitä vain? Missä resepti? Google on piilottanut kaikki hyvät reseptit jonnekin.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pasta bolognese

Vierailija
2/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hehehee :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan pakkaseen ja otan aina pätkän sieltä. Pasta bolognese, haudutetut potkat, monet pataruuat jne.

Vierailija
4/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko ja pakasta.

Vierailija
5/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikalatahnaa:

Pieneksi hienonnettua varsiselleriä ja tonnikalaa suunnilleen yhtä paljon, suolakurkkukuutioita noin kolmannes tonnikalan määrästä. Majoneesia, sen verran että koostumus on kohdillaan. Pippuria ja sitruunaa jos haluaa.

Alle paahdettua ruisleipää.

Vierailija
6/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo pakastaminen on hyvä vinkki! Pakasta selleri 100 gramman erissä, niin sinulla on valmiit kerta-annokset pata- ja pastaruokiin. 500 g selleriä on ihan liikaa lisättynä yksittäiseen ruokaan. Spagetti bolognesen lisäksi suosittelen sellaista pastalle sopivaa kasviskastiketta, johon tulee sellerin lisäksi sipulia, valkosipulia, pinaattia ja porkkanaa. Kasvikset kuullotetaan pannulla, maustetaan basilikalla ja valkopippurilla. Lisätään yksi kasvisliemikuutio ja 1 dl ruokakermaa, keitetään 10 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinne minne aurinko ei paista :)

Vierailija
8/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varsiselleri on ihanaa. Rouskuttele menemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi olet hankkinut 500g varsiselleriä, jos et edes tiedä mitä sillä tekisit?

Vierailija
10/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Tuo tonnikalatahna kuulosti oikein hyvältä. Pakastaminen ei tullut mieleeni, teen sen.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.03.2015 klo 09:32"]Sinne minne aurinko ei paista :)
[/quote]
Ap han sanoi että ei uppoa sellaisenaan joten muistutetaan että kannattaa nyt ainakin liukastetta käyttää.

Vierailija
12/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varsiselleriä? Jotain liha-pataa tai vaikka perus jauhelihakastiketta. Mukaan sipulia ja porkkanaa ainakin, jos haluaa niin muutakin. Yleensä laitan juuriselleriä noihin mutta menee se varsisellerikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.03.2015 klo 09:35"]

Miksi olet hankkinut 500g varsiselleriä, jos et edes tiedä mitä sillä tekisit?

[/quote]

Ainahan se myydään sellaisena kimppuna, ei suinkaan tikku kerrallaan, vaikka kaikki kuitnekin käyttää sen tikku kerrallaan.

Vierailija
14/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Biojätteeseen minä laittaisin. Aussit tunkee sitä valitettavasti ihan joka ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihersalaattiin ohuina siivuina.

Vierailija
16/16 |
04.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Selleri? Hyi saatana. Roskiin joutaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi seitsemän