Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Unohtakaa kobe-härkä. Maailman paras pihvi tulee suomalaisesta lihasta

Vierailija
24.11.2021 |

Nyt loppui minun kasvissyönti ja kipaisen hakemaan kaupasta pihviä.
www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/8caf084d-a582-43b9-8c70-dc1c607a8a29

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitkeää kuin kengänpohja! Suomalaista lihaa ei riiputeta tarpeeksi eikä siinä ole tarpeeksi marmorointia. Kuivaa känttyä jos yrittää pihviksi tehdä (ja juu ei ole kokkien taidoista kiinni). Itse teenkin nykyään fileen kokonaisena, silloin saa syötävää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi seitsemän