Saako airfryerin avata kesken paiston? Ravistanaan käsketään...
Ilmafriteerauskeittimien ohjeissa kehotetaan ravistamaan pannua eli korissa olevia ruokia kesken paiston. Sammuvatko laitteet itsekseen, kun pannun nykäisee ulos kesken kaiken? Halvimmissa pikkukeittimissä ei ole kuin mekaaniset lämpötilansäätö- ja ajastinkiekot. Ei kai kesken kokkauksen tarvitse ajastinta vääntää nollille ennen kuin pannun nykäisee ulos? Mistään ei löydu ohjetta eikä vinkkiä. Googletettu on.
Kommentit (14)
Joo, se sammuu itsekseen, kun vedät korin paikaltaan. Useimmat jatkavat siitä kohtaa ohjelmaa, johon se jäi, kun laitat korin takaisin.
Vierailija kirjoitti:
Joo, se sammuu itsekseen, kun vedät korin paikaltaan. Useimmat jatkavat siitä kohtaa ohjelmaa, johon se jäi, kun laitat korin takaisin.
Sammuminen riippuu mallista. Mun Tokmannin halppis ei sammu
Saako uunin avata kesken kypsennyksen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo, se sammuu itsekseen, kun vedät korin paikaltaan. Useimmat jatkavat siitä kohtaa ohjelmaa, johon se jäi, kun laitat korin takaisin.
Sammuminen riippuu mallista. Mun Tokmannin halppis ei sammu
Minulla on kans halpis, se sammuu ja sitten jatkaa siitä mihin jäi. Mutta siis joka tapauksessa voi kesken kaiken avata luukun, eihän sitä muuten voi niitä ruoka-aineksia ravistella siinä korissa.
Ravistelu ei aina riitä. Kääntele aineksia, että ruskistuvat ja kypsyvät tasaisesti.
Vierailija kirjoitti:
Saako uunin avata kesken kypsennyksen?
Saako mikroaaltouunin luukun aukaista kesken lämmityksen?
Mulla on Philipsin Airfryer, eikä laitteen mukana tosiaan tullut minkäänlaisia vinkkejä siitä mitä sille saa tehdä ja mitä ei. Käskettiin vain ravistella ohjelman puolivälissä, mutta ei sanottu meneeko laite tilttiin jos luukun avaa kesken kaiken. Eikä siitä voiko ajastinnappia ruuvata nollille, ainakaan se ei pyöri kovin helposti, eli saattaa sekin särkyä jos menet ruuvaamaan kesken kaiken.
Kiitos kaikille asiallisesti kommentoineille! Takuiden takia on parempi katsoa kuin katua, vai miten se sanonta nyt menikään.
Ap
Ranskalaisia kun teen niin ravistan koria noin 15 minuutin kohdalla ja lisään suolan samalla. Sen jälkeen laitan vielä viideksi minuutiksi takaisin.
Mulla on jokusen vuoden vanha Philipsin AirFryer, eikä se tee mitään ihmeita, kun kopan ottaa pois. Pöhinä jatkuu myös ilman sitä koppaa.
Olin erittäin skeptinen, kun tuon aikanaan sain lahjaksi. Olin toivonut rasvakeitintä ja lahjan antaja oli kuulemma erehdyksissään ostanut tuollaisen. Alkuun esitin, että ei haittaa, vaikka harmitti hirveästi. Mutta muutaman käyttökerran jälkeen alkoi mieli kirkastumaan. Eihän se rasvakeitin ollut, mutta yllättävän hyviä syötäviä sillä sai. Ranskalaiset olivat rapsakoita ja jopa wingseihin sai rapeaa kuorta.
Nykyään mietin, että olisiko sitä sen rasvan kanssa pelatessa ollut yhtään onnellisempi? Nyt on niin helppoa, kun ei tarvi mitään valmisteluja - sen kun tökkää einekset koneeseen. Ei ole lainkaan turhake, vaikka kiertoilmauuni kotoa löytyykin. Sellainen uunin ja grillin välimuoto, missä saa nopeasti jotain naposteltavaa tehtyä.
Vierailija kirjoitti:
Ranskalaisia kun teen niin ravistan koria noin 15 minuutin kohdalla ja lisään suolan samalla. Sen jälkeen laitan vielä viideksi minuutiksi takaisin.
Jos ei kori nyt ihan täynnä ole, niin ainakin meidän laitteella ranskalaiset olisi jo ihan kuivia koppuroita 20 minuutin jälkeen. Semmonen 12 - 13 minuuttia on yleensä hyvä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saako uunin avata kesken kypsennyksen?
Saako mikroaaltouunin luukun aukaista kesken lämmityksen?
Saa.
Ravistamaan