Täytekakun pohja murtui, miksi?
Tai tiedänhän minä, että pohja oli höttöinen eikä jaksanut painavien täytteiden alla. Ohjeen mukaan olisi kuitenkin pitänyt kestää.
Mutta miten minun kannattaisi yrittää tuota seuraavalla kerralla? Minkälainen täytekakkupohja olisi vahvempi, mutta silti kuohkea ja kaikin puolin hyvä?
Kommentit (5)
Kunnon betoniraudoitus ja paksusti kananmunaa vatkattuna
Vatkasitko sokeri-muna-vaahtoa riittävän kauan? Oliko pohja riittävän kypsä? Täytithän sen vasta kunnolla jäähtyneenä? Millä ohjeella teit? Jotkin erikoisjauhoihin tehdyt pohjat ei kestä.
Vierailija kirjoitti:
Nyt olisi hyvä tietää, millaisella ohjeella teit pohjan sekä mitä oli täytteenä?
Prinsessakakku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nyt olisi hyvä tietää, millaisella ohjeella teit pohjan sekä mitä oli täytteenä?
Prinsessakakku.
Siitäkin on monenlaista versiota.
Äkkisiltään, kun et halua ohjetta tarkentaa, tulee mieleen joko huolimaton munien ja sokerin vaahdotus, kuivien aineiden väärä määrä eli mittausvirhettä, uunin paistolämpötila (kaikki eivät ole samanlaisia)... Maltoitko jäähdyttää pohjan kunnolla ennen täyttämistä jne.
Nyt olisi hyvä tietää, millaisella ohjeella teit pohjan sekä mitä oli täytteenä?