Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täytekakun pohja murtui, miksi?

Vierailija
28.10.2021 |

Tai tiedänhän minä, että pohja oli höttöinen eikä jaksanut painavien täytteiden alla. Ohjeen mukaan olisi kuitenkin pitänyt kestää.

Mutta miten minun kannattaisi yrittää tuota seuraavalla kerralla? Minkälainen täytekakkupohja olisi vahvempi, mutta silti kuohkea ja kaikin puolin hyvä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
28.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt olisi hyvä tietää, millaisella ohjeella teit pohjan sekä mitä oli täytteenä?

Vierailija
2/5 |
28.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon betoniraudoitus ja paksusti kananmunaa vatkattuna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
28.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkasitko sokeri-muna-vaahtoa riittävän kauan? Oliko pohja riittävän kypsä? Täytithän sen vasta kunnolla jäähtyneenä? Millä ohjeella teit? Jotkin erikoisjauhoihin tehdyt pohjat ei kestä.

Vierailija
4/5 |
28.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyt olisi hyvä tietää, millaisella ohjeella teit pohjan sekä mitä oli täytteenä?

Prinsessakakku.

Vierailija
5/5 |
28.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nyt olisi hyvä tietää, millaisella ohjeella teit pohjan sekä mitä oli täytteenä?

Prinsessakakku.

Siitäkin on monenlaista versiota.

Äkkisiltään, kun et halua ohjetta tarkentaa, tulee mieleen joko huolimaton munien ja sokerin vaahdotus, kuivien aineiden väärä määrä eli mittausvirhettä, uunin paistolämpötila (kaikki eivät ole samanlaisia)... Maltoitko jäähdyttää pohjan kunnolla ennen täyttämistä jne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kuusi