Mitä ihmettä tarjoan vieraille
yhteensä kuusi aikuista me mukaan lukien. Miehet on aika äijiä, joten ei mitää tapas, sushi piperrystä. Lisäksi keittiömme ln armottoman pieni, joten kaikki pitäisi pystyä tekemään ennakkoon. Antakaa vinkkejä, kiitos. Jonkin pasta-pesto-rucolasalaatin ainakin teen, mitä muuta ruokaisampaa.
Kommentit (14)
Jotain kiusausta, valkosipuliperunoita, pari pellillistä pitsaa, uunivihanneksia ja seassa kunnon lihaa pitkään haudutettuna.
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:26"]
Nyhtöpossua lisukkeineen.
[/quote]
voisko sen tehdä edellisenä päivänä ja tarjota ja lämmittää seuraavana? Mitä lisukkeita ehdotat?
Lasagne, mehevää lämmitettynäkin :)
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:27"][quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:26"]
Nyhtöpossua lisukkeineen.
[/quote]
voisko sen tehdä edellisenä päivänä ja tarjota ja lämmittää seuraavana? Mitä lisukkeita ehdotat?
[/quote]Voi tehdä valmiiksi, lisäät maustekastiketta kun lämmität. Lisukkeilla tarkoitin sämpylöitä joiden väliin laitetaan lihaa sekä coleslaw-salaattia. Saattaa joku äijistä vihreääkin salaattia haluta. Kaljaa kyytipojaksi.
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:32"]
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:27"][quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:26"] Nyhtöpossua lisukkeineen. [/quote] voisko sen tehdä edellisenä päivänä ja tarjota ja lämmittää seuraavana? Mitä lisukkeita ehdotat? [/quote]Voi tehdä valmiiksi, lisäät maustekastiketta kun lämmität. Lisukkeilla tarkoitin sämpylöitä joiden väliin laitetaan lihaa sekä coleslaw-salaattia. Saattaa joku äijistä vihreääkin salaattia haluta. Kaljaa kyytipojaksi.
[/quote]
kiiti, paljonko lihaa pitäisi varata? Kilo vai enemmän?
"äijille" tietysti punaista lihaa, lisukkeeksi lisää lihaa ja juomaksi lihapullia ja paistinrasvaa.
Tai sitten teet ihan normaalit tarjottavat, kyllä ne "äijät" pystyvät syömään samoja tarjottavia kuin muutkin. Jos pitää nirsoilla niin olkoot ilman. Koska nimenomaan nirsoilusta on kyse tuossa "äijäilyssä" kun mikään lihasta ja potusta poikkeava ei kelpaa.
Jos kaikki ovat lihansyöjiä, niin karjalanpaisti on maailman helpoin ruoka valmistaa ja sopii äijillekin. Sen voi helposti tehdä myös etukäteen ja vain lämmittää.
Tarjoa sitä jalkovälissäs olevaa sisäfilettä, lisukkeena annat kakkosta.
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:33"][quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:32"]
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:27"][quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:26"] Nyhtöpossua lisukkeineen. [/quote] voisko sen tehdä edellisenä päivänä ja tarjota ja lämmittää seuraavana? Mitä lisukkeita ehdotat? [/quote]Voi tehdä valmiiksi, lisäät maustekastiketta kun lämmität. Lisukkeilla tarkoitin sämpylöitä joiden väliin laitetaan lihaa sekä coleslaw-salaattia. Saattaa joku äijistä vihreääkin salaattia haluta. Kaljaa kyytipojaksi.
[/quote]
kiiti, paljonko lihaa pitäisi varata? Kilo vai enemmän?
[/quote]Paha sanoa kun ei tiedä kuinka isoruokaisia olette. Kilosta ei tule kuudelle kuin n. 150 g / hlö, joten ottaisin vähintään 1,5-2 kg. Ja samallahan sitä lihaa hauduttaa isommankin satsin, laittaa loput pakastimeen.
[quote author="Vierailija" time="04.01.2015 klo 18:34"]
Pilllua?
T. Karva-Keke
[/quote]No sinä voit varmaan käydä henk. hoht. tarjoamassa kyseistä tuotetta.Jos kukaan sitten huolii, nirsoja kun ovat ;)
Tilaat vaikka pizzat jos on rentoja kavereita. Muuten jotain lihaa. Salaatti on täysin turha isoille miehille.
Joku ruokaisa piirakka, sellainen uunipellillä tehtävä, jossa täytteenä jotain (lohi? riisi?), ja piirakkaan sekä taikinapohja että -kansi. Ehkä vähän tylsä, mutta äijäthän on tylsiä. Tai lisäät vaikka chiliä sinne ylläriksi, niin on vähemmän tylsä.